1.9 C
Ljubljana

FRONT MISSION 1st: Remake Limited Edition prihaja na PlayStation 5 in Xbox One|Series

Objavljeno:

Microids z navdušenjem sporoča, da bo igra FRONT MISSION 1st: Remake Limited Edition na voljo na PlayStation 5 in Xbox One|Series 5. decembra 2023 z edinstveno maloprodajno različico. Oglejte si napovedni napovednik zdaj! Ta omejena izdaja, ki jo je zasnoval Microids, vsebuje ekskluzivno fizično vsebino, ki so jo ustvarili umetniki, ki stojijo za ustvarjanjem igre.

O FRONT MISSION 1st: Remake:

Igrajte kot član O.C.U. ali U.C.S., prilagodite svoj Wanzer, oblikujte strategijo in uporabite svojo ognjeno moč ter teren, da pridobite prednost pred svojim nasprotnikom.

V letu 2090 se svetovni konflikti bojujejo z orjaškimi vojnimi stroji, imenovanimi Wanzerji. Otok Huffman, edino mesto, kjer si Oceanijska zadružna zveza (O.C.U.) in Združene celinske države (U.C.S.) delijo kopensko mejo, je žarišče konfliktov.

O.C.U. izvidniški vod, ki ga vodi kapitan Royd Clive, je dodeljen za preiskavo U.C.S. tovarno streliva. Padejo v zasedo U.C.S. Wanzers, ki sproži vrsto dogodkov, ki pahnejo ves otok v vojno.

Ključne funkcije:

  • Doživite pustolovščino v zapletenem geopolitičnem vesolju in izberite svojo stran skozi dve različni kampanji.
  • Prilagodite vsak del svojega Wanzerja, izboljšajte njegovo ognjeno moč, obrambo, hitrost in pridobite bojno učinkovitost.
  • Upoštevajte svoje okolje, da razvijete najboljšo možno strategijo za hitro zmago nad nasprotnikom.
  • Uživajte v predelavi v polni 3D z izboljšano grafiko in učinki. Igrajte v sodobnem načinu z novimi funkcijami ali izkusite izvirno igro.

FRONT MISSION 1st: Remake Limited Edition bo izšla na PlayStation 5 in Xbox One|Series 5. decembra 2023.

FRONT MISSION 1st: Remake – napovednik

sorodno

najnovejše