1.7 C
Ljubljana

Zavihtite se kot smrtonosen neonski pajek v FPS Cyber Combat. Demo je zdaj na voljo na Steamu

Objavljeno:

Indie solo razvijalec Ofir Agami je pravkar objavil, da ima njegova gibalno usmerjena prvoosebna streljačina Cyber Combat na voljo predstavitev na Steamu pred Steam Next Festom, ki bo potekal od 9. do 16. oktobra. Z izrazito vizualno estetiko v slogu Tron za svet in edinstveno mehaniko gibanja igra črpa navdih tudi iz drugih streljačin v žanru, kot sta Doom in Ghostrunner, pa tudi iz resničnih športov tako za mehaniko gibanja kot za boj.

Zavihtite se po neonskih arenah kot smrtonosni pajek, napadite svoje sovražnike z mogočno paleto edinstvenega orožja in skočite nazaj, da se izognete njihovim protinapadom in pripravite svoj naslednji udarec.

Vaš grabljivi kavelj in zagon bosta vaša najboljša zaveznika za letenje po areni in tekanje po stenah v iskanju odprtin, s katerimi bi obkrožili svoje sovražnike. Izkoristite svojo okolico in teren, da se izognete svojim sovražnikom in uporabite svoje edinstvene veščine orožja v svojo korist: povzročite opustošenje tako, da potiskate sovražnike, da se zaletijo drug v drugega, jih poškodujete ali ubijete in ustvarite kaos na bojišču, ali pa jih uporabite kot odskočne točke za svoj grabljivi kavelj za navigacijo do oddaljenih območij – s fizikalnimi trki, ki lahko povzročijo verižne reakcije, vam lahko vaše spretnosti pomagajo povzročiti čisto uničenje!

sorodno

najnovejše