1.7 C
Ljubljana

Wise Monkey Entertainment bo izdal predstavitev za debitantsko detektivsko komedijo No Stone Unturned – 8. oktobra na Steamu

Objavljeno:

No Stone Unturned je komična detektivska RPG Choose-Your-Path, ki uvaja funkcijo “Choices That Don’t Matter” v nasprotju s splošno funkcijo “Choices Matter” v igrah CRPG. No Stone Unturned omogoča igralcem, da prisilijo svojega detektiva v povsem napačno smer spraševanja ali razmišljanja, in vseeno se bo, upajmo, nekako končalo pri rešitvi primera, pri čemer bodo igralčeve nenavadne odločitve določale pot!

Igrate kot detektiv Cox, antropomorfna veverica z amnezijo, ki namerava postati največji detektiv na svetu. Toda brez kakršnega koli vodnika ali mentorja za pravo detektivsko delo, se ta veverica spopada kar sproti in s seboj na vožnjo vzame igralce!

Iščite namige, saj zločine v mestu Orchard Under Hill zagreši eden od več kot 20 različnih glavnih likov, z veliko gostujočimi zvezdami, ki se pojavijo samo v določenih primerih. Z več kot 50 primeri, ki jih je treba rešiti v zadnji igri (brez glavnih primerov zgodbe!), se bodo igralci izgubili v bogatem izročilu tega sveta.

NSU ima neverjetno podroben in popolnoma premišljen osnovni zaplet, ki ima v sebi dovolj skrivnosti za še več zgodb, kot jih lahko vsebuje ta igra!

V predstavitveni izdaji Wise Monkey Entertainment 8. oktobra boste lahko dobili 15-20 minutni ‘prvi pogled’ na načrtovani komični slog igre in tempo igranja, ko se boste lotili svojega prvega primera, A Murder Most Fowl… Zakaj je piščanec prečkal cesto? Vaša naloga je, da ugotovite.

Prihodnje posodobitve predstavitve obljubljajo NPC-je z lastnimi primeri, ki jih lahko začnete reševati, in uvod v mesto Orchard Under Hill ter več kot 20 minut dodatne brezplačne predstavitvene vsebine, dodane trenutni predstavitvi.

No Stone Unturned – napovednik

sorodno

najnovejše