1.7 C
Ljubljana

Scene Investigators, deduktivna preiskovalna igra, ki jo navdihuje pravi zločin, napoveduje datum izdaje 24. oktober

Objavljeno:

EQ Studios z navdušenjem objavlja datum izdaje svoje deduktivne raziskovalne igre Scene Investigators, ki jo navdihuje pravi kriminal! Igralci si bodo lahko nadeli svoje detektivske kape in pregledali dokaze na različnih prizoriščih umorov, da bi 24. oktobra odkrili resnico. Scene Investigators bo na voljo na Steamu za 24,99 USD in ponuja 8,5 poglobljenih prizorišč zločina za raziskovanje ob lansiranju.

Igra je prilagojena ljubiteljem detektivskih filmov, pravega kriminalnega žanra, ugank iz sobe pobega, predvsem pa za tiste, ki obožujejo izzive reševanja primerov. Igralci bodo stopili na poustvarjena prizorišča zločina, pozorno opazovali dele dokazov, postavili hipotezo o možnih motivih za zločine in uporabili deduktivno sklepanje, da bi razkrili, kaj se je v resnici zgodilo.

Scene Investigators – napovednik

Postavljena v bližnjo prihodnost, igrate kot pripravnik, ki želi postati raziskovalec z licenco. Predstavljen z nizom rekonstruiranih datotek primerov, ki so na meji med zahtevnimi in zapletenimi, vaš cilj je, da jih rešite in opravite preizkus. Vaše edino orodje je vaše ostro zaznavanje, bistroumno razmišljanje in mentalna ostrina. Jih lahko rešite vse?

Scene Investigators je igra deduktivnega sklepanja, ki se močno opira na natančno opazovanje, zapolnjevanje manjkajočih vrzeli, iskanje motivov, ko jih ni, in ustvarjanje več verjetnih predpostavk za napredovanje skozi preiskavo. Gre za drugačno igro preiskovanja umorov od istih razvijalcev, ki so ustvarili The Painscreek Killings; gre manj za zgodbo in bolj za odbitke.

Scene Investigators bo 24. oktobra na voljo na Steamu za 24,99 USD.

sorodno

najnovejše