1.7 C
Ljubljana

Klicanje na vseh postajah v mesto za sprostitev… Station to Station danes prispe prek Steama na PC!

Objavljeno:

Vsi na krovu za sproščeno igralno potovanje, kakršnega še ni bilo! PRISMATIKA in Galaxy Grove z navdušenjem sporočata, da bo njun nagrajeni spokojen in slikovit železniški simulator Station to Station danes izšel prek Steama.

Station to Station – napovednik

Station to Station vabi ambiciozne igralce v privlačen voxel art svet, da spodbujajo rast in širitev s postavitvijo postaj in ustvarjanjem povezav. Z vsako povezavo pride preobrazba, ki spremeni podeželska okolja v svetle, delavne svetove, polne življenja in barv.

Sprostite se in se podajte na lagodno vožnjo z vlakom skozi 6 natančno oblikovanih regij, od katerih je vsaka polna edinstvene flore in favne, od suhega puščavskega peska do neukročenega gorskega terena, pri tem pa žonglirajte z zahtevami logistike vlaka. Za tiste inženirje, ki imajo radi več dražilnih vlakov, ponuja vsaka stopnja elemente uganke z izbirnimi izzivi, bonuse skladov in edinstveno mehaniko po vseh regijah.

Zložite svoj tovor in se pripravite na barvito in udobno vožnjo!

Station to Station bo izšla danes za osebne računalnike prek Steama za 17,99 $ / 17,99 € / 14,99 £ in bo imela 10-odstotni popust ob lansiranju.

sorodno

najnovejše