1.7 C
Ljubljana

Kingdom Eighties prihaja na konzole in mobilne naprave 16. oktobra

Objavljeno:

Vašega poletja še ni konec! Raw Fury je razkril, da bo Kingdom Eighties, nova samostojna igra v nagrajeni mikrostrateški seriji, izšla 16. oktobra 2023 za PlayStation 5, Xbox Series X|S in Nintendo Switch ter Android in iOS. Predregistracije in prednaročila so zdaj odprta za Android in iOS!

To ljubezensko pismo za enega igralca do nostalgičnih dni taborišča, vožnje s kolesi do nakupovalnega središča in posedanja ob televiziji v pižami ob sobotah zjutraj je popoln način, da dobite še zadnji odmerek poletne zabave, medtem ko Greed pripravlja svoj naslednji napad na tabor, ravno v času za noč čarovnic!

Kingdom Eighties – napovednik

Elegantna nova zgodba o uspešni franšizi Kingdom, Kingdom Eighties, je epska pustolovščina mikrostrategije in gradnje baz, zavita v neonsko-retro vzdušje 80. let. Kot vodja, mladi svetovalec tabora, se boste združili z novimi prijatelji, kot so Champ, Tinkerer in Wiz, da bi zaščitili mesto Monarch pred neusmiljenimi napadi skrivnostnega Greeda.

Rekrutirajte otroke iz soseščine in jim dodelite vloge vojakov in gradbenikov, uporabite kovance za izgradnjo in razširitev svojega kraljestva ter ga utrdite z dvigovanjem zidov in obrambnih stolpov. Toda bodite pripravljeni – ko pade noč, bo Greed napadel brez milosti. Raziščite svoje mesto, odklenite nove nosilce, odkrijte zmogljiva orožja in tehnološke nadgradnje ter pametno upravljajte svoje vire za preživetje.

Kingdom Eighties je trenutno na voljo za PC in Mac preko Steama.

sorodno

najnovejše