1.9 C
Ljubljana

Razkritje postave Pinball M: Duke Nukem: Big Shot Pinball

Objavljeno:

Na predstavitvi Realms Deep 2023 je prihajajoča izkušnja fliperja studia Zen Studios, Pinball M, razkrila novega vodilnega moža za lansiranje: Duke Nukem je na poti, da strelja jackpote in žveči žvečilni gumi, a mu je popolnoma zmanjkalo gumija. Igralci Pinball M bodo uživali v največji, najbolj živahni, najbolj BADASS fliper mizi, ki je bila kdaj narejena, polni pušk, eksplozij in še več, z Duke Nukem: Big Shot Pinball!

Pinball M – napovednik

Duke Nukem: Big Shot Pinball se pridružuje že tako slavni začetni knjižnici za Pinball M, ki vključuje Chucky’s Killer Pinball, Dead by Daylight Pinball in Zenovo lastno kreacijo: Wrath of the Elder Gods: Director’s Cut. Pinball M bo kmalu izšla v trgovinah Steam, Epic Games Store, Xbox, PlayStation in Nintendo Switch.

Pinball M je popolnoma nova platforma za digitalni fliper, zasnovana posebej za ljubitelje grozljivk. Vsaka miza je polna igranja, ki je zasnovano tako, da igralce obdrži na robu svojih sedežev, in vsebuje sredstva, ki jih je navdihnil izvorni material za pristno izkušnjo.

sorodno

najnovejše