1.9 C
Ljubljana

IDUN: Držite boj proti ogromnim rojem na popolnoma simuliranem bojišču

Objavljeno:

Prva javna predstavitev igre RTS za enega igralca IDUN, osredotočene na obrambo, je zdaj na voljo na Steamu. Spoznajte eklektično posadko in se jim pridružite, ko se stvari v tej vrtalni koloniji na zunanjem robu zapletejo. Zaplet, ki ga boste rešili z ogromno ognjeno močjo!

Demo je na voljo na Steamu za Windows, MacOS in Linux. V celoti je izražen v angleščini in je tudi lokaliziran v francoščino, nemščino in španščino.

Popolna izdaja IDUN naj bi se zgodila v prvem četrtletju 2024.

IDUN – napovednik

Ključne funkcije

  • Popolnoma simulirano bojišče: Bojišče se tekom bitke spreminja. Kraterji nastanejo zaradi eksplozij. Kmalu po tem, ko se simulirani dim usede, se lahko prav ta krater napolni s krvjo sovražnikov, kar spremeni izid bitke.
  • Kampanja z zgodbo modrega ovratnika: Podajte se na pustolovščino z eklektično ekipo, nameščeno na tej vrtalni postaji na zunanjem robu, kjer vas čaka očarljiva zgodba o ljubezni, prevari in smrti. 7 do 135+ ur zabave!
  • Moč na dosegu roke: Imeli boste dostop do ogromnega eksplozivnega arzenala stolpov, orodij in junakov. Vse to je mogoče nadgraditi, da povečate kvote v svojo korist. Samo pokažite, kje želite, da se zgodi uničenje.

sorodno

najnovejše