1.7 C
Ljubljana

Copperfields, nova izdaja dražilnega napovednika s prvo vizualno posodobitvijo!

Objavljeno:

Po izdaji strani Steam za Copperfields dne 04.09.2023 nam 3Hills Studio daje nov teaser, ki prikazuje nekatere dele njihovega postapokaliptičnega sveta!

Copperfields – napovednik

Igra sledi zgodbi o svetu, v katerem je vojna med roboti in rastlinami pustila ekosistem uničen. Igrate kot rastlina, za katero se zdi, da je edina preživela, prevzamete nadzor nad robotom s svojimi koreninami, podate se na potovanje iskanja vode, da bi preživeli.
Združuje zvrsti natančnih in ugankarskih platformerjev, kjer se tok igre preklopi iz dinamičnega raziskovanja prebijanja skozi veje in cevi na reševanje mehanskih ugank z veliko zobniki.

Novi napovednik vsebuje več umetniškega ozadja in vzdušje razpoloženja, ki ga Copperfields prinaša v to naravno distopijo. Predstavitev zdesetkane notranjosti mehanske infrastrukture, ki jo je za seboj pustila robotska civilizacija, in bolj poglobljen pogled na zaraščeno pokrajino.

Ker bo predstavitev kmalu na voljo v četrtem četrtletju leta 2023, ekipa trdo dela, da bi zagotovila čim več vsebine za svoj prvi neodvisni projekt!

sorodno

najnovejše