1.9 C
Ljubljana

Retro prvoosebni čarovnik “Wizordum” očara zgodnji dostop 15. novembra

Objavljeno:

Wizordum, retro prvoosebni čarovnik, ki ga razvija Emberheart Games in bo izdal Apogee Entertainment, pričara bitko proti Kaosu v zgodnjem dostopu Steam v sredo, 15. novembra, kot je bilo razkrito med Realms Deep. Preizkusite se z ječami, polnimi nevarnosti, v novi predstavitvi, ki je zdaj na voljo, kot je razkrito med Realms Deep.

Starodavni pečat Terrabruma se je razbil in sprostil sile Kaosa. Kot eden zadnjih čarovnikov zavetišča Wizordum poiščite vir pokvarjenosti in razstrelite zarode Kaosa, preden zaužijejo kraljestvo v fantazijskem FPS-ju, prijaznem do hitrosti, in tako odtrgajte stran iz knjig urokov fantazijskih FPS-klasik iz 90-ih, kot sta Hexen in Heretic.

Čarovniki iz Wizorduma so na robu izumrtja, zunaj svetišča padejo v vedno večji polom. Izbrusite arzenal jekla in magije ter se podajte v mesto Grimbrook in poiščite Vir, medtem ko razstrelite vse, ki stojijo na poti. Na poti iščite kotičke in špranje za plen in relikvije, da rešite skrivnostne uganke in povzročite še več škode.

Onesposobite podle ogre in gobline z macolo, ki drobi lobanje, streljajte na hitro strelne ledene drobce s Frostweaverjem in obvladajte Spellstrikerja, da razbijete koncentrirano magijo na svoje sovražnike. Ubranite nemirne mrtve in pošastne podgane, medtem ko vijugate skozi s pajčevinami pokrite hodnike, nemirna pokopališča, kanalizacijo, labirinte in s krvjo poškropljena dvorišča, polna pasti in zakladov.

Razpadajoči tlakovci, požgane zgradbe, razpadajoče ječe in meglena pristanišča, polna skrivnosti, čakajo na neustrašne uroke znotraj podirajočega se mestnega obzidja Grimbrooka. Zavzemite mesto na sveti lestvici najboljših, kjer težje težavnostne stopnje prinašajo višje rezultate, in dosegajte popoln tempo pri vsakem teku z zasnovo ravni, ki je prijazna do hitrosti.

Oblikujte in prenesite dogodivščine po meri ali popolne epizode z urejevalnikom ravni v igri. Prepustite se izvirnemu zvočnemu zapisu Wizordum, ki bo kmalu na voljo pri Apogee Music, navdihnjen s klasiki iz 90. in 2000. Ultima in Elder Scrolls, z retro možnostjo za način Roland MT-32, ki ga spremljajo ključne umetnine, ki jih je ročno naslikal legendarni ilustrator Origin Systems Denis Loubet (Ultima, Wing Commander).

Wizordum bo 15. novembra na voljo na Steamu za 14,99 USD.

Wizordum – napovednik

sorodno

najnovejše