1.7 C
Ljubljana

Posvečeno bodi tvoje ime! Z akcijo nabito FPS grozljivko Forgive Me Father 2 vstopi v zgodnji dostop pravočasno za noč čarovnic

Objavljeno:

Fulqrum Publishing in Byte Barrel z navdušenjem sporočata, da Forgive Me Father 2, akcijska lovecraftovska FPS grozljivka, prihaja v zgodnji dostop za osebne računalnike 19. oktobra 2023, z brezplačno predstavitvijo, ki je zdaj na voljo na Steamu.

Podajte se na potovanje v najtemnejše nočne more, da si povrnete zdrav razum. Prebijte se skozi horde obsedenih sovražnikov, odklenite arzenal smrtonosnega orožja in se pripravite na soočenje s še več lovecraftovske norosti v tem akcijskem FPS nadaljevanju.

Na podlagi priznanega izvirnika iz leta 2022 ponuja Forgive Me Father 2 izjemno nadgradnjo na vseh frontah, vključno z globljo in temnejšo zgodbo ter atmosferskimi svetlobnimi učinki, ki jih omogoča Unreal Engine 5, ki uvajajo resnično napeto grozljivko. Vrnejo se ročno narisani vizualni elementi v slogu stripov, toda tokrat so dvodimenzionalni sovražniki zdaj izboljšani spriti… tako da lahko vidite vsako lovko in gnijoč mehurček, preden jih s puško vržete nazaj v katero koli peklensko dimenzijo, iz katere so se pojavili!

Forgive Me Father 2 – napovednik

V Forgive Me Father 2 igralci znova vidijo potovanje v zlonamerni svet, ki ga navdihujejo dela H. P. Lovecrafta, kjer norost nikoli ne spi. Dogajanje nadaljuje zgodbo o duhovniku iz prvega dela, ko se spusti v svoje najtemnejše nočne more na poti do pravične odrešitve.

Igralci se bodo pognali na rob norosti, ko se bodo spopadli s hordami ponorelih kultistov in raznolikih, strašnih sovražnikov, ki uporabljajo obsežen in raznovrsten arzenal smrtonosnega orožja – vsako vsebuje močne različice, ki so zasnovane tako, da povzročijo popolno zmedo in povzročijo popolno uničenje. Sveže preoblikovan in razširjen sistem norosti še bolj pospeši dogajanje in podari nepredstavljivo moč tistim, ki se odločijo, da bodo popolnoma sprejeli norost.

Forgive Me Father 2 povzdigne edinstvene in značilne temne stripovske podobe izvirne igre z izboljšanimi spriti in modeli. Igralci bodo videli zadovoljivo sočne krvne učinke in bodo priča osupljivim animiranim gibom, ki bodo leteli v vse smeri, medtem ko bodo nepredstavljiva starodavna zla raztrgana. Dogajanje je podkrepljeno z zvočnim posnetkom, ki seže v srce in brez truda združuje temne lovecraftovske podtone in atmosferičnost s kitarami, ki presenečajo obraz, in bobni, ki bučijo v prsa.

sorodno

najnovejše