1.7 C
Ljubljana

NINJA KIDZ: TIME MASTERS izšla za PlayStation, Nintendo Switch in PC

Objavljeno:

Založnik SelectaPlay z navdušenjem sporoča, da je Ninja Kidz: Time Masters, uradna akcijsko-pustolovska igra, ki so jo ustvarili YouTubovi zvezdniki Ninja Kidz TV, zdaj na voljo v fizični obliki v ZDA in Kanadi za Nintendo Switch ter po vsem svetu v digitalnih trgovinah za Nintendo Switch, PlayStation in PC prek Steam. Digitalna izdaja za konzole Xbox ter fizične PS5 in PS4 (ZDA in Kanada) bo sledila 20. oktobra.

Z več kot 20 milijoni naročnikov na YouTubu je Ninja Kidz TV eden največjih zabavnih kanalov na svetu. Ninja Kidz: Time Masters je akcijsko-pustolovska video igra, ki jo navdihujejo klasični beat ’em-upi. Igralci bodo potovali skozi čas, da bi premagali Dr. Disasterja in njegovo vojsko v barviti pustolovščini, polni akcije in izzivov, da bi rešili tri največje mojstre borilnih veščin.

Igrajte kot eden od štirih Ninja Kidz solo ali s tremi prijatelji v lokalnem sodelovalnem načinu, da premagate sovražnike med potovanjem skozi čas. Izberite svoj stil boja s posebnimi potezami in ninja tehnikami ter premagajte mogočne šefe, medtem ko raziskujete ravni v stilu risank.

NINJA KIDZ: TIME MASTERS – napovednik

Trije največji mojstri borilnih veščin so bili ugrabljeni in Dr. Disaster in njegovi privrženci so jih ujeli v različne zgodovinske dobe. Ninja Kidz so edini, ki lahko prečkajo časovni vrtinec in uporabijo svoje sposobnosti, da jih rešijo in ohranijo pot ninje.

Pridružite se skupini Ninja Kidz v njihovi pustolovščini, da premagate Dr. Disaster in svetu povrnete mir. Potujte skozi čas in raziščite različna obdobja tako, da opravite zabavnih in zahtevnih 16 stopenj ter opazujte, kako se zgodba odvija z gledanjem prizorov v slogu risanke. Raziščite vse ravni in si zagotovite dodatna življenja tako, da poiščete kovance Ninja, postanete ultimativni Ninja Kidz in rešite vse mojstre borilnih veščin tako, da premagate zadnje šefe.

Ninja Kidz: Time Masters je zdaj na voljo v fizični obliki v ZDA in Kanadi za Nintendo Switch ter po vsem svetu v digitalnih trgovinah za Nintendo Switch, PlayStation in PC prek Steama. Digitalna izdaja za konzole Xbox ter fizične PS5 in PS4 (ZDA in Kanada) bo sledila 20. oktobra.

sorodno

najnovejše