1.7 C
Ljubljana

Prihajajoči duhovni naslednik igre Freelancer, Underspace je nov simulator vesoljskih letov v peskovniku odprtega sveta

Objavljeno:

Razvijalec Pastaspace Interactive in indie založnik Camlann Games sta razkrila povsem nov napovednik igranja za svojo prihajajočo znanstvenofantastično RPG Underspace, najnovejši naslov, ki se je pridružil rastočemu portfelju projektov založnika.

Underspace – napovednik

Navdihnjen s klasičnimi vesoljskimi igrami, kot je Freelancer, je Underspace vesoljska borba RPG odprtega sveta, kjer je vsak zvezdni sistem izdelan ročno in vsak sektor ima kaj odkriti. Igra sledi tragični zgodbi o Kardozu, osramočenem plemiču, ki mu je bilo odvzeto bogastvo in moč, ki se zdaj preživlja kot lovec na zvezde. V galaksiji, ki je polna roparskih piratov, norih kultistov, nenadnih neviht in zlonamernih pošasti, je lovljenje zvezd nevarna kariera, kjer so tveganja velika, a nagrade še večje.

Medtem ko Underspace zagotavlja protagonistov poziv, se igralci odločijo, kako se bo njegova zgodba odvijala. Ne glede na vlogo, ki jo izberejo, Underspace omogoča igralcem, da najdejo svojo oporo v Croftu, kot se jim zdi primerno. Soočite se z gromovitimi pošastmi, pridružite se zvijačnim piratom, plenite starodavna zvezdna mesta in pustite svoj pečat v galaksiji neviht in skrivnosti v tej ljubezenski vesoljski pustolovščini odprtega sveta – ropanje mehanskih trupel padlih vesoljskih borcev in zaseg dragocenega tovora ali trgovanja z blagom medzvezdne svilene poti, da bi ustvarili dobiček.

In kot pravi pregovor, nevarno je iti sam. Zakaj bi torej? Ustvarite svojo lastno eskadriljo z rekrutiranimi NPC-ji iz vseh slojev medgalaktičnega življenja, skupaj z njihovimi lastnimi edinstvenimi zgodbami in misijami, ki se jih morate lotiti. In s spletno podporo za več igralcev, ki je v pripravi, želi Underspace dokazati, da vesolje ni nujno samotna izkušnja.

sorodno

najnovejše