1.7 C
Ljubljana

Odkrijte mitsko potovanje: Harmony’s Odyssey prihaja 19. oktobra na konzole PlayStation in Xbox!

Objavljeno:

Pripravite se na pustolovščino, kot je še ni bilo, saj ponosno oznanjamo datum izida igre Harmony’s Odyssey za konzole PlayStation 4, PlayStation 5 in Xbox, ki bo izšla 19. oktobra 2023.

Ta neodvisni dragulj, ki je bil prej na voljo na osebnih računalnikih in Nintendo Switch, je zdaj pripravljen, da pritegne širše občinstvo na teh priljubljenih igralnih platformah, zahvaljujoč skupnim prizadevanjem poljskega neodvisnega založnika We Dig Games in razvijalca igre MythicOwl.

Odkrivanje sveta magije in skrivnosti

V Harmony’s Odyssey so igralci povabljeni, da raziščejo fantastičen svet, kjer se klasične sestavljanke srečujejo s čarovnijo mitskih legend in moderne dobe. Potopite se v čarovnijo osmih različnih biomov, od katerih vsak ponuja edinstveno mešanico izzivov in očarljivih zgodb. Ta igra je simfonija šarma in pustolovščine, od reševanja zapletenih ugank na ploščicah do srečanja z muhastimi bitji, katerih vsakdanje življenje prinaša smeh in dramo.

O IGRI

3D pustolovska ugankarska igra, postavljena na mejo mitskih legend in sodobnega sveta. Harmony’s Odyssey ponuja privlačne in premišljene uganke na podlagi ploščic, ki temeljijo na klasični ideji sestavljanke, pripeljane do novih višin, v spremstvu mogočnih bitij in njihovih nepredvidljivih odnosov. Podajte se na pustolovsko odisejado skozi mitske dežele, predstavljene kot živahne, podrobne diorame, polne privlačnih mehanik in funkcij igranja.

Vsaka diorama je raznolika, edinstvena in predstavlja mini vesolja – biome. Ali lahko rešite skrivnost okoli predmestja? Ali nadigrati domačo ekipo na stadionu? Spoznajte čudovita, radovedna bitja in izkusite njihovo vsakdanje življenje, polno komedije in drame, kjer se zgodbe in urbane legende delijo na pametnih telefonih in celo zmaj lahko včasih obstane v prometu. Trio pingvinov želi posneti nekaj selfijev? Minotavri se pripravljajo na novo tekmo Bull Footballa? Spoznajte jih bolje in združite njihove male svetove – košček za koščkom!

Harmony’s Odyssey – napovednik

sorodno

najnovejše