1.7 C
Ljubljana

Nasilje se nadaljuje: znanstvenofantastična grozljivka HYPERVIOLENT ima novo posodobitev vsebine

Objavljeno:

Fulqrum Publishing in Terminist Arcade danes oznanjata, da je veličastno nasilna retro FPS HYPERVIOLENT prejela svojo prvo posodobitev vsebine zgodnjega dostopa, ki prinaša veliko različnih novih mehanik, popravkov hroščev in ponovnega uravnoteženja, kar bistveno izboljša izkušnjo igranja in izboljša poglobljene elemente grozljivk.

HYPERVIOLENT – napovednik

Posodobitev vsebine št. 1 nadgradi HYPERVIOLENT na povsem novo raven igranja, ustvarja več poglobitve, izboljša osnovno mehaniko in poveča grozljivo vzdušje. Po tej posodobitvi bodo igralci zdaj lahko sprintali, plenili svoje poražene sovražnike z novimi inventarji, ki jih je mogoče popolnoma pleniti, in lažje našli strelivo s spremembami v postavitvi streliva. Na voljo so tudi 4 nova orožja, 3 nove vrste sovražnikov in nov šef, ki ga je treba nasilno premagati.

Zaradi sprememb osnovnega igranja bodo shranjene datoteke iz prejšnje različice HYPERVIOLENT razveljavljene, vendar bodo shranjene datoteke v prihodnje združljive z novimi različicami in možnost za začetek nove igre na začetku na novo dodane vsebine je na voljo, če igralci ne želijo začeti znova.

sorodno

najnovejše