1.7 C
Ljubljana

Forgive Me Father danes prinaša retro FPS akcijo na konzole!

Objavljeno:

Fulqrum Publishing in Byte Barrel sta danes izdala kritiško hvaljeno retro FPS Forgive Me Father za PlayStation 4 (na voljo tudi v združljivosti za nazaj na PlayStation 5), Xbox One (na voljo tudi za združljivost za nazaj na Xbox Series X|S) in Nintendo Switch.

Z retro FPS pridihom in slogom stripa grozljivk, Forgive Me Father igralce postavi v čevlje duhovnika ali novinarja, ki se spopadata z norimi pošastmi, medtem ko vihtita močan arzenal orožja. Na igralcih je, da izberejo, kako bodo razvozlali svetovne skrivnosti in v katere sposobnosti bodo investirali, da se bodo lahko spopadli z norostjo, ki se prikrade ob vsakem grozljivem srečanju.

Igra Forgive Me Father, ki je bila prvotno predstavljena na osebnih računalnikih leta 2022 in je naletela na odobravanje kritikov, saj ponuja hitro in akcijsko strelsko grozljivko. A ne verjemite nam na besedo… tukaj sami raziščite napovednik za lansiranje.

Kot edini, ki vam je ostal poln čut, se odpravite na potovanje v iskanju odgovorov in olajšanja v tej igri FPS, ki je ustvarjena v značilnem slogu stripa retro grozljivk in se zdi, kot da je izšla naravnost iz Lovecraftovih knjig.

Zavedajte se svoje stopnje norosti, ki se med igranjem dinamično spreminja in vam daje dodatno moč. Izberite svoje aktivne veščine glede na svoj stil igre in jih uporabite za boj proti večnemu zlu.

Raziščite ta svet, ki ga je navdihnil Lovecraft in je poln skritih in težko dostopnih območij, in odkrijte celotno zgodbo, da rešite skrivnost tega norega kraja.

Forgive Me Father je zdaj na voljo za PlayStation 4 (na voljo tudi v združljivosti s prejšnjimi različicami na PlayStation 5), Xbox One (na voljo tudi v združljivosti s prejšnjimi različicami na Xbox Series X|S), Nintendo Switch po SRP 24,99 $ / 24,99 € in PC (Steam, Epic Games Store, GoG) po SRP 19,99 $ / 19,99 €.

Forgive Me Father – napovednik

sorodno

najnovejše