1.7 C
Ljubljana

Dolphin Spirit – Ocean Mission je zdaj na voljo

Objavljeno:

Založnik Microids in studio Magic Pockets predstavljata nov napovednik za Dolphin Spirit – Ocean Mission. Otok Maupiroa ponuja igralcem očarljivo in sanjsko izkušnjo odkrivanja: lahko bodo razvozlali njegove skrivnosti in našli skrite skrivnosti, odkrili čarobnost, ki obdaja kraj, se potopili v fascinanten kodeks in dostopali do izobraževalnih virov, da bi postali pravi strokovnjaki podvodne flore in favne. Skupaj z delfinom Keanujem so igralci pripravljeni na nekaj izjemnih dogodivščin!

O Dolphin Spirit – Ocean Mission:

Vaše potovanje po Maupiroi ne bo enostavno! Vendar se lahko zanesete na svojega dedka in domačine, da vam bodo pomagali pri reševanju otoka pred uničenjem. Podajte se na fantastično pustolovščino in se potopite v dediščino svojih prednikov, da odklenete skrivnosti čarobnih totemov. Odkrijte skrite zaklade podvodnega življenja s svojim pomočnikom, delfinom Keanujem. Sodelujte v naravovarstvenih misijah lokalnega združenja in fotografirajte divje živali otoka, da dokončate svoj kodeks. Čudite se nad bogatim morskim ekosistemom in se naučite, kako ga ohraniti. Uporabite svojo moč, da pomagate ogroženemu morskemu življenju.

Lastnosti igre:

  • Izvirna zgodba, polna skrivnosti in magije.
  • Zabaven način učenja o ekologiji z dobro raziskanimi informacijami.
  • Kodeks, ki ga morate izpolniti, če želite izvedeti več o različnih morskih vrstah.
  • Divje in barvite pokrajine za raziskovanje.

Dolphin Spirit – Ocean Mission je danes na voljo digitalno za PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series in PC.

Dolphin Spirit: Ocean Mission – napovednik

sorodno

najnovejše