1.7 C
Ljubljana

Raziščite otok, poln laži, v Harvest Island

Objavljeno:

Na Harvest Island je nekaj narobe; to ni tipična ljubka igra kmetovanja. Yobob Games z navdušenjem sporoča, da bo Harvest Island, kot grozljivka udoben simulator kmetijstva, ki temelji na zgodbah, izšel 10. oktobra. Pazite, da ne raziskujete predaleč. Varneje se je igrati po kmetiji kot odkrivati skrivnosti tega oddaljenega otoka.

Harvest Island – napovednik

Harvest Island je postavljen na oddaljenem otoku z različnimi lokacijami: labirintom podobni gozdovi, plaže s plimovanjem, ki vplivajo na vaše igranje, jame, ki vas zmrazijo po hrbtenici, postapokaliptična podzemna stanovanja in celo zapuščeni rudniki globoko pod površjem. Medtem ko sta protagonista Will in Samantha na otoku, živita z očetom, ki ima globoko, temno skrivnost. Tukaj boste naleteli na nenehno spreminjajoče se pokrajine, ki se razvijajo tekom igre, skupaj s ciklom dan/noč, zaradi katerega zagotovo ne boste zaspali. Pričakujte deževni sistem, ki postane bolj srhljiv, ko se odpravite dlje, plimovanja, ki vplivajo na raziskovanje, in bogove, ki lahko spremenijo dan, plimovanje, trajne učinke.

Okrepljen s svojim ljubkim in prijetnim umetniškim slogom (vendar naj vas ne zavede), je Harvest Island namenjen raziskovanju in kmetovanju z možnostjo načina zgodbe za igralce, ki se ne bodo osredotočili na kmetovanje. Vzemite barvite slikovne pike in grozljivo realistične zvoke, ko naletite na vse, kar otok ponuja ali skuša skriti. Z več kot 180 predmeti za zbiranje po celem otoku, od školjk, morskih psov, kokosovih orehov in oseke do številnih palic in hlodov; igralci bodo imeli veliko virov za zbiranje, da bodo zadovoljili bogove in razširili svojo kmetijo. Na svojem potovanju se lahko igralci spoprijateljijo tudi z različnimi živalmi, kot so rakuni, losi, jeleni, galebi, morski levi in druge, pa tudi z ribami, da ohranijo svojo vzdržljivost. Otok se morda zdi prijeten… vsaj na začetku, a vaša radovedna srbečica vam govori drugače. Vaša naloga je odkriti, zakaj ste na tem oddaljenem otoku s svojo sestro in očetom in zakaj vaš oče govori laži.

Harvest Island je grozljiv simulator kmetovanja za enega igralca, ki se osredotoča na bogato pripovedovanje zgodb in vas potopi v edinstveno igro na temo grozljivk. Igralci morajo biti ustvarjalni in iznajdljivi – z uporabo orodij, ki so jih izdelali, in predmetov, ki so jih zbrali na tem otoku za bogove, da zaslužijo Bless, valuto, ki se uporablja za nadgradnjo kmetije. Ko se zgodba odvija, igralci izvejo vznemirljive in srce parajoče odgovore na najbolj pereča vprašanja igre. Zakaj ste na otoku? Kakšen je pomen bogov? Kaj vaš oče skriva?

Dežela polna laži čaka na vas, da jo raziščete. Naj vas blagoslovijo bogovi, ko Harvest Island izide 10. oktobra.

sorodno

najnovejše