1.9 C
Ljubljana

Poglobljena ugankarska igra The Talos Principle 2 izide 2. novembra

Objavljeno:

Filozofska velikana Croteam in Devolver Digital s ponosom napovedujeta, da bo The Talos Principle 2, dolgo pričakovano nadaljevanje uspešnice metafizične ugankarske igre iz leta 2014, na voljo za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X 2. novembra po ceni 28,99€. Neučakani lahko izkoristijo 10-odstotni popust pri prednaročilu na Steamu od zdaj do lansiranja. Poleg tega je originalni The Talos Principle in njegov DLC Road to Gehenna 90% znižan na Steamu do 3. oktobra. Medtem pa lahko igralci na konzolah prednaročijo igro od začetka oktobra.

The Talos Principle 2 – napovednik

The Talos Principle 2 močno nadgrajuje ljubljeni izvirnik z več ugankami, ki jih je treba rešiti, novo mehaniko ugank, bogatejšo zgodbo, več skrivnostmi, ki jih je treba odkriti, in največjim, najbolj čudnim svetom, kar jih je Croteam kdaj zgradil.

Postavljena v daljno prihodnost, kjer je človeštvo že dolgo izumrlo, človeška kultura živi naprej prek neskončnih robotov, narejenih po naši podobi. Ko se podate na raziskovanje skrivnostne megastrukture, se boste soočili z vprašanji o naravi kozmosa, veri proti razumu in strahu pred ponavljanjem napak človeštva.

Znane uganke se bodo vrnile v The Talos Principle 2, skupaj z edinstvenim novim igranjem, vključno s prenosom uma in manipulacijo gravitacije. Obstaja tudi globoka zgodba, ki jo poganjajo liki, z več konci, v katerih se lahko izgubite, in vrsto nenavadnih, osupljivo lepih okolij, ki jih morate raziskati – vključno z mestom na robu spremembe paradigme in otokom, ki drži ključe prihodnosti.

The Talos Principle 2 je največja, najbolj ambiciozna, najbolj razmišljajoča igra, ki jo je Croteam doslej naredil, in jo lahko igrate 2. novembra.

sorodno

najnovejše