3.7 C
Ljubljana

Operation Wolf Returns: First Mission je zdaj na voljo na konzolah

Objavljeno:

Microids z veseljem sporoča, da je Operation Wolf Returns: First Mission zdaj na voljo za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch in PC. Igralci, ki že imajo Operation Wolf Returns: First Mission VR na PSVR2 ali Steam VR, bodo lahko brezplačno dostopali do različice igre brez VR. Podobno bodo tisti, ki bodo kupili igro na PlayStation 4, PlayStation 5 ali Steam, lahko uživali v obeh izkušnjah, bodisi v virtualni resničnosti bodisi v tradicionalnem načinu.

Odkrijte ali ponovno odkrijte Operation Wolf, kultno arkadno igro, ki jo je leta 1987 razvil in izdal TAITO in je pustila pečat na celi generaciji igralcev iger kot ena prvih iger, ki je vsebovala vodoravno drsno streljaško igro. Igra Operation Wolf Returns: First Mission, ki jo je razvil francoski studio Virtuallyz Gaming, ostaja zvesta duhu izvirne igre, obenem pa premierno predstavlja novo umetniško smer. Igralci se bodo znašli poneseni nazaj v svet akcijskih filmov iz 80. let, zahvaljujoč igranju, ki je v celoti osredotočeno na neprekinjeno akcijo.

V samostojni ali skupni kampanji igrajte kot posebni agent, ki se bori proti novi kriminalni organizaciji. Poleg preprodaje orožja in mamil je organizacija, ki jo vodi skrivnostni general Viper, razvila novo močno orožje. Ko odkrijete več njenih baz, vas bodo poslali, da razstavite organizacijo, uničite orožje in osvobodite talce, ki so ujeti v okoliških taboriščih.

Operation Wolf Returns: First Mission (brez VR) je zdaj na voljo digitalno in v maloprodajni izdaji Day One Edition na PlayStation 4, PlayStation 5 in Nintendo Switch. Igra je na voljo izključno kot digitalna različica na Xbox One, Xbox Series in PC. Operation Wolf Returns: First Mission VR je že na voljo na Steam VR, Meta Quest 2, PlayStation VR 2, Pico 4, GOG in Epic Game Store.

Operation Wolf Returns: First Mission – napovednik

sorodno

najnovejše