1.9 C
Ljubljana

Open Wheel Manager 2: vrhunska izkušnja upravljanja dirkalne ekipe

Objavljeno:

MicroProse, uveljavljen založnik strategij in simulatorjev, 24. oktobra napoveduje začetek zgodnjega dostopa do igre Open Wheel Manager 2. Ta strateška igra za upravljanje dirk, ki gradi na uspehu svojega predhodnika, postavi igralce na pot, da svojo ekipo popeljejo do zmage v hitrem in tekmovalnem svetu vodenja dirk.

Potopite se v umetnost vodenja ekipe
Open Wheel Manager 2 vas postavi v najboljši položaj, ko prevzamete nadzor nad vsemi vidiki delovanja vaše dirkalne ekipe. Od sestavljanja zmagovalne ekipe voznikov in inženirjev do izdelave najsodobnejših avtomobilov, igra ponuja izjemno izkušnjo, ki zajame bistvo vodenja dirkalne ekipe. Vsaka odločitev, ki jo sprejmete, bo imela neposreden vpliv na uspešnost vaše ekipe, kar vas bo spodbudilo k oblikovanju strategije in premagovanju konkurence v vašem iskanju slave.

Ekipa je vaša za upravljanje
Kot vodja je prihodnost vaše ekipe v vaših rokah. Poiščite donosna sponzorstva za financiranje razvoja avtomobila, ki bo zmagoval na prvenstvu in bo lahko dominiral na stezah. S poudarkom na strateškem odločanju vam Open Wheel Manager 2 omogoča, da se osredotočite na ključne odločitve, ki lahko prispevajo ali uničijo uspeh vaše ekipe.

Zgradite svojo dirkalno dediščino
Prevzemite vodenje uveljavljenega konstruktorja ali dvignite ekipo na prvenstvo. Vaše sposobnosti upravljanja z viri bodo na preizkušnji, ko nadgrajujete zmogljivosti in izpopolnjujete svoj avto za vrhunsko zmogljivost na različnih progah. Pogajajte se o pogodbah z vozniki, osebjem in sponzorji, da ustvarite zmagovalno formulo, in opazujte, kako nekateri vozniki prispevajo dragocena sponzorstva, da povečajo možnosti vaše ekipe.

Doživite resnično napredovanje
Open Wheel Manager 2 ponuja realističen prikaz napredovanja voznika in osebja, pri čemer se izkušnje prenašajo v izboljšane sposobnosti. Ko se veterani soočajo z novimi izzivi in vozniki prehajajo med ekipami, igra vaši vodstveni poti doda zanimivo plast globine.N

Natančna zmogljivost
Vključite se v akcijo dirke na več načinov! Potopite se v 3D Raceview, pridobite pogled iz ptičje perspektive z 2D pogledom dirke ali simulirajte dirko in pojdite naravnost na rezultate. Medtem ko bo dinamičen komentar osvetlil ključne trenutke na dirki.

Ste pripravljeni na osvajanje prog?
Podajte se na pot proti dirkaški slavi z Open Wheel Manager 2. Ali imate vse, kar je potrebno, da sprejmete težke odločitve in vodite svojo ekipo do končne zmage? Karirasta zastava vabi in tekma za ekipno premoč se bo kmalu začela.

Open Wheel Manager 2 bo na voljo za nakup 24. oktobra za PC na Steamu.

Open Wheel Manager 2 – napovednik

sorodno

najnovejše