1.7 C
Ljubljana

Nova 3D potezna RPG “WitchSpring R” izhaja na Steamu s 15% popustom ob lansiranju

Objavljeno:

“WitchSpring R” je pustolovska RPG, ki jo je razvil Kiwiwalks in izdal Pixmain. Prvotna cena je 34,99 USD, en teden pa je na voljo 15-odstotni popust ob lansiranju.

“WitchSpring R” je vznemirljiva nova samostojna RPG igra, ki sledi dogodivščinam Pieberry, ljubljene protagonistke iz serije “WitchSpring”. Pieberry, ki je odraščala sama v gozdu, mora vsak dan neumorno delati na usposabljanju, zbiranju virov, izdelavi čarobnih predmetov in ujetju živalskih spremljevalcev, da bi preživela v svetu, kjer papež in bojevniki lovijo čarovnice. Toda nekega usodnega dne, ko poje pito, ki ji prebudi dolgo pozabljene spomine, se Pieberry odloči zapustiti gozd in se podati na potovanje, da bi odkrila svoj pravi življenjski namen. Na poti se srečuje z zavezniki in sovražniki, medtem ko premaguje neverjetne izzive in ovire.

WitchSpring R – napovednik

Funkcije igre

Poleg izvrstne risbe likov in ljubkega, raznolikega oblikovanja likov se delo osredotoča na tri glavne vidike igre: rast, zbiranje in ustvarjanje ter raziskovanje, ki temelji na zgodbi.

  • Zabavno in večdimenzionalno igranje napredovanja likov. Ta igra, ki se opira na Witch Training System iz prejšnjih iger Witch Spring, ponuja igralcem večjo prilagodljivost pri določanju razvoja atributov njihovega lika z vrsto dnevnih treningov. Poleg tega lahko igralci hranijo svojo palico z različnimi viri, s čimer oblikujejo pot rasti uroka in odklenejo širok spekter čarobnih sposobnosti. Pieberry se celo nauči mečevanja v kasnejših fazah igre!
  • Številni zbirateljski predmeti, čarobni elementi in spremljevalci zveri, ki jih lahko ujamete na zemljevidu. Na bujni celini Vavelia lahko igralci preprosto zbirajo različne vire, raztresene po zemljevidu. Te vire je mogoče uporabiti kot pomožne predmete v kombinaciji z različnimi magičnimi elementi ali služiti kot bistvene sestavine, potrebne za zajemanje hišnih ljubljenčkov. Z več kot 20 različnimi vrstami spremljevalcev, ki so na voljo v igri, lahko nekateri postanejo koristni zavezniki v boju, drugi pa lahko pomagajo igralcem pri potovanju po določenih terenih.
  • Doživite izjemno zgodbo s profesionalno japonsko in korejsko sinhronizacijo “WitchSpring R”! S tisoči dialogov traja glavna zgodba igre več kot 20 ur, da se dokonča, kar igralcem ponuja resnično poglobljeno pustolovščino. Na celotnem potovanju glasovni igralci oživljajo like in dodajajo globino zapletu. Njihove glasove boste slišali na vsakem koraku, s čimer boste igri dodali živahnost in jo naredili nepozabno.

sorodno

najnovejše