3.7 C
Ljubljana

Elderand je zdaj na voljo na mobilnikih!

Objavljeno:

PID Games in Graffiti Games z veseljem sporočajo, da je Elderand na voljo za iOS in Android! Elderand je akcijski platformer z elementi RPG v raziskovalnem slogu metroidvanije.

Začnite zgodbo svojega plačanca na mobilniku TAKOJ ZDAJ!

Uporabljajte različne ubijalske instrumente in sposobnosti, da preizkusite svojo moč proti visokim, srhljivim šefom.
Raziščite izkrivljen Lovecraftovski svet, zavit v temo in norost. Elementi RPG vam omogočajo, da svojo bojno izkušnjo prilagodite svojim željam, od videza vašega lika do veščin, statistike in orožja. Ubijte ali bodite ubiti, ko zbirate slavo in zaklade v tem strašnem 2D svetu.

  • Vihtite arzenal ubijalskih naprav, vključno z biči, meči, bodali, sekirami, loki in še več. Od čarobne palice, ki izstreljuje izbruhe energije, do velikanskega meča, imajo različna orožja različne statistike in zmogljivosti, zato poiščite tisto, s katerim najbolj uživate v boju z zvermi!
  • Zadovoljivo raziskovanje v slogu metroidvanije sreča grozljiva bitja Lovecrafta v tem podrobnem ročno narisanem svetu slikovnih pik z veličastno gotsko estetiko in ročno izdelanim dizajnom ravni.
  • Elementi RPG vam omogočajo, da svojo izkušnjo prilagodite tako, da najbolje ustreza vašemu slogu igranja, od videza vašega lika do njegovih veščin, statistike in orožja.
  • Zberite plen iz raziskovanja in padlih sovražnikov in ga nato uporabite za nadgradnjo svojega orožja.
  • Odpotujte v številne kotičke te nevarne dežele, kot je vabljiva vas s trgovci, gozd, tempeljski zapor, plavajoči otoki, zakleta katedrala in peklenska pokrajina, ki je sam Elderand.
  • Več kot 60 različnih vrst sovražnikov in približno ducat šefov za vaš užitek pri ubijanju.
  • Zberite izgubljena pisma in drugo korespondenco ubogih duš, ki so prišle pred vami, da bi izvedeli več o temi, ki je prevzela to mračno deželo.
Elderand – napovednik

sorodno

najnovejše