1.7 C
Ljubljana

Roguelite RoboDunk danes stopi na igrišča PC, Nintendo Switch

Objavljeno:

RoboDunk, edini arkadni košarkarski roguelite, zabija iz vesolja v smešnem prikazu mecha športnih bojev danes na Steamu in Nintendo Switch.

Razvijalec Jollypunch Games popelje košarko v novo dobo z gromovitimi zabijanji, ki pretresajo zemljo! Prevladujte nad robo nasprotniki z zadovoljivimi spopadi; streljajte z laserji, medtem ko pletete skozi asteroide in preskakujete tornade. Izvajajte legendarna zabijanja solo ali z ekipo v lokalni igri za več igralcev, s sodelovanjem za vstop/izstop v vseh načinih in do 4 igralci.

Zmage podeljujejo točke moči, ki jih lahko razdelite po ogromnem drevesu spretnosti. Ujemite stalne izboljšave statistike, nore veščine in modifikatorje, kot sta dvojni skok in teleport, da povečate pokol in izvedete najbolj zanimivo igro, kar jih je planet kdaj videl. Med izbruhi se poglobite v izročilo bogov, da razkrijete skrivnosti vesolja in odgovorite na prastaro vprašanje: ali je zabijanje smisel življenja?

Ste pripravljeni zvišati stave in kljubovati gravitaciji? Prevladujte v ponovljivi kampanji ali preizkusite svoje sposobnosti v neskončnem načinu, kjer je vse odvisno od naključja, tudi soigralci. Preživite dovolj dolgo, da si prislužite visoko oceno kariere v igrah, polnih nenehno spreminjajočih se pravil, igrišč s pastmi in edinstvenih nagrad, da dvignete robo-seznam na nove višave.

RoboDunk je zdaj na voljo na računalnikih z operacijskim sistemom Windows prek Steam in na Nintendo Switch. Podprti so angleški, nemški, francoski, španski (Španija in Latinska Amerika), portugalski (Portugalska in Brazilija), italijanski, ruski, poenostavljena in tradicionalna kitajščina ter japonski jezik.

RoboDunk – napovednik

sorodno

najnovejše