3.7 C
Ljubljana

Boti: Byteland Overclocked (PC)

Objavljeno:

Potopite se v klasično 3D platformsko izkušnjo z Boti: Byteland Overclocked. Z Botijem raziščite osupljivo stilizirano notranjost računalnika in rešite Byteland pred zloveščo grožnjo. Igrajte solo ali se združite s prijateljem v privlačnem sodelovalnem načinu.

Boti: Byteland Overclocked so razvili Purple Ray Studio in založili Untold Tales. Igra je izšla 15. septembra 2023 in je na voljo preko računalniške platforme Steam.

Boti: Byteland Overclocked je akcijska pustolovščina v obliki 3D platformerja, v katerem boste prevzeli nadzor nad Botijem, da bi rešili Byteland pred grozovito grožnjo. Skozi igro se lahko podate sami ali pa v družbi še enega igralca, tako lokalno kot preko spleta. Igra združuje igralnost klasičnih 3D platformerjev z nekaj novostmi, saj boste skozi živahne stopnje dvojno skakali, lebdeli in drseli. Na več načinov boste lahko te kombinacije sestavljali na vaši poti skozi pestra okolja, katera navdihujejo računalniki in tehnologija nasploh.

V igri boste spoznali trojico živahnih likov – od naslovnega Botija, do njegovih dveh pajdašev z imenoma Zero in One. Skupaj se boste podali na misijo odpravljanja hroščev in virusov po Bytelandu, med njimi pa boste lahko slišali tudi nekaj zanimivih ter prikupnih dialogov.

Boti: Byteland Overclocked

Kreativna igralnost igre ponuja nekaj novosti klasičnim platformerjem, saj se boste morali soočiti tudi z ritmičnimi glasbenimi deli stopenj, odkrivati in premagovati pa boste morali tudi še ne videne izzive. Grafično Boti: Byteland Overclocked izgleda fenomenalno in na čudovit način prikaže kiber svet, ki je bil zasnovan na podlagi računalnikov ter tako starih kot novih tehnologij. Igra ponuja tudi številne zbirateljske predmete, katere boste morali najti in… hja, zbrati.

Kot omenjeno, Boti: Byteland Overclocked nudi tudi kooperativno zabavo za uživanje skupaj s prijateljem ali popolnim neznancem, ki se vam lahko pridruži oziroma odide kadarkoli želi. Povežete se lahko s prijateljem in s skupnimi močmi rešite Byteland, igralnost pa se samodejno prilagaja med solo načinom ter načinom za dva igralca. Razvijalci navajajo, da je v dvoje vse boljše, sam pa kooperativnega načina igranja nisem preizkusil.

Ko igra deluje, deluje in se igra zelo dobro, na žalost pa je v njej prisotnega kar nekaj zatikanja in hroščev, za katere upam, da jih bodo razvijalci slej kot prej odpravili. Boti: Byteland Overclocked lahko kupite na Steamu za 19,99€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Pirate PR.

Boti: Byteland Overclocked

sorodno

najnovejše

Potopite se v klasično 3D platformsko izkušnjo z Boti: Byteland Overclocked. Z Botijem raziščite osupljivo stilizirano notranjost računalnika in rešite Byteland pred zloveščo grožnjo. Igrajte solo ali se združite s prijateljem v privlačnem sodelovalnem načinu. Boti: Byteland Overclocked so razvili Purple Ray Studio in založili...Boti: Byteland Overclocked (PC)