1.9 C
Ljubljana

Playstack se v zadnjem založniškem dogovoru osredotoča na “Balatro” razvijalca LocalThunk

Objavljeno:

Založnik Playstack in razvijalec LocalThunk z veseljem napovedujeta svoje partnerstvo za prihajajoči naslov “Balatro”. Težko pričakovana igra se pridružuje Playstackovemu seznamu uspešnih iger, kot so Mortal Shell, The Case of the Golden Idol in nedavno izdani AK-xolotl.

Po osupljivo uspešni zasebni zaprti različici beta v začetku tega leta, v kateri je bil povprečni povprečni čas igranja med stotinami igralcev več kot deset ur, Playstack in LocalThunk zdaj predstavljata Balatro s povsem novo predstavitvijo, ki je danes na voljo digitalno po vsem svetu.

Balatro je prelomen dodatek k žanru roguelite deckbuilding. Igralcem ponuja zelo poznano in intuitivno izkušnjo, zgrajeno na poker kombinacijah, nato pa to formulo obrne z joker kartami, ki spremenijo igro in lahko spremenijo pravila klasične igre. Balatro je s svojim edinstvenim vrtenjem v svetovno znani igri s kartami neverjetno privlačen in nagrajujoč roguelite deckbuilder.

Balatro – napovednik

“Balatro” se pridružuje vrhunskemu seznamu uspešnih naslovov Playstack in utrjuje ugled založnika pri zagotavljanju visokokakovostnih igralnih izkušenj, ki očarajo igralce po vsem svetu. Balatro je pripravljen okrepiti portfelj Playstackovih prejšnjih uspešnic, s čimer bo podjetje še naprej uveljavljal kot vodilno podjetje v indie založništvu.

O Balatro

Balatro je revolucionaren rogue-lite deckbuilder, ki igralcem ponuja zelo znano in intuitivno izkušnjo igranja, zgrajeno na poker kombinacijah, nato pa to formulo obrne s kartami joker, ki spremenijo igro in lahko spremenijo pravila klasične igre.

S svojim edinstvenim vrtenjem v svetovno znani igri s kartami se je Balatro izkazal za neverjetno privlačnega in nagrajujočega, kar dokazuje njegov prvi beta preizkus igranja, v katerem je bil povprečni srednji čas igranja med stotinami igralcev več kot deset ur.

sorodno

najnovejše