1.7 C
Ljubljana

Nelinearna RPG ‘Just a Chest’ izda nov napovednik

Objavljeno:

Kaj bi se razpletlo v pustolovski zgodbi, če bi bil protagonist skrinja z zakladom? Založnik Gamera Games je napovedal, da bo izdal zgodbeno usmerjeno, nelinearno JRPG Just a Chest, ki jo razvija 42Teaparty. Igra podpira kitajščino, japonščino in angleščino.

In da proslavimo to priložnost, je tukaj nov napovednik, ki razkriva več podrobnosti o tej pustolovščini:

Just a Chest – napovednik

O IGRI

Just a Chest ni tipičen JRPG. Protagonist ni tradicionalni domišljijski junak ali gospodar demonov – pravzaprav niti ni človek. Govorimo o skrinji z zakladom po imenu Isaac. Isaac se odpravi na potovanje, da bi raziskal svet z drugimi, prav tako nekonvencionalnimi zavezniki, kot so mačka, sluz in princ z amnezijo. Na tej poti se lahko igralci odločijo, ali se bodo uskladili z ljudmi ali pošastmi ali ohranili svojo nevtralnost.

Igralci lahko izkusijo tri popolnoma različne zgodbe, ki sledijo dogodivščinam protagonista in njegove skupine. Tudi isti liki in ista resničnost imajo lahko drastično različne rezultate, če jih gledamo iz različnih perspektiv. Ko zgodba napreduje, se dialogi in preiskave NPC-ja v igri posodabljajo, da se uskladijo z glavno zgodbo in igralcem ponujajo dinamično spreminjajoč se domišljijski svet.

In ker je protagonist skrinja z zakladom, lahko sam ustvari predmete, potrebne za pustolovščino, vključno z denarjem! Igra vsebuje preprost, a zabaven sistem generiranja, kjer bo Isaac v rednih intervalih proizvajal uporabne predmete. Ko igralci pridobivajo izkušnje, se Isaacova sposobnost izdelave bolj praktičnih in raznolikih predmetov izboljša. Razvijalec, 42Teaparty, je že delal na zelo cenjenih naslovih, kot so JiongHun, An NPC’s Odessey in Things as They Are. Just a Chest obljublja, da bo igralcem ponudila nekonvencionalno pustolovščino.

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Borite se kot skrinja, potujte kot skrinja, BODITE skrinja!
  • Različne zgodbe glede na izbire igralcev.
  • Sistem za izdelavo predmetov, ki temelji na mini igrah in raziskovanju. Navsezadnje imajo skrinje v sebi vse, kar potrebujejo.

sorodno

najnovejše