1.7 C
Ljubljana

Maximum Entertainment razkriva, da bo Smalland: Survive the Wilds zapustila zgodnji dostop in izšla na konzolah 7. decembra

Objavljeno:

Podjetje Maximum Entertainment AB je danes objavilo datum lansiranja večigralske igre preživetja z odprtim svetom ‘Smalland: Survive the Wilds’ – 7. december. Igra bo po izstopu iz zgodnjega dostopa in izdaji za osebne računalnike, Xbox Series X in PS5 prispela z novo vsebino, skupaj z načrtom prihodnjih posodobitev, ki bodo igralcem prinesle svežo in razburljivo novo vsebino. Tretja večja posodobitev vsebine igre prispe oktobra za računalniške igralce z zgodnjim dostopom, dodaja nov biom in nova bitja, več pa je načrtovano pred 1.0 decembra in pozneje.

Smalland: Survive the Wilds – napovednik

Smalland: Survive the Wilds‘, ki je bila razvita in objavljena v podjetju, je bila predstavljena prek Steama in Epica marca letos, dosegla je vrh več kot 52.000 igralcev dnevno v tednu lansiranja in zbrala več kot 1,9 milijona ur gledanja Twitch do danes. Igralci na konzolah bodo zdaj prvič lahko raziskovali bogat in poglobljen svet Smallfolk, majhne rase ljudi, ki si prizadevajo osvojiti visoko kopno, ki so ga za seboj pustili velikani.

Prečkajte mlake v velikosti jezera in gorata drevesa, se borite, krotite in jahajte pošastna bitja od kobilic do gekonov, da bi preživeli in uspevali v surovem in divjem svetu. Nova vsebina se bo še naprej dodajala v računalniško igro vse do lansiranja, pri čemer bo enaka vsebina na voljo v izdajah za konzole.

sorodno

najnovejše