1.9 C
Ljubljana

Idris Elba igra v povsem novem akcijskem napovedniku Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Objavljeno:

CD PROJEKT RED je izdal nov akcijski napovednik Cyberpunk 2077: Phantom Liberty z Idrisom Elbo, ki upodablja glavni lik v prihajajoči razširitvi – tajnega agenta Solomona Reeda.

V napovedniku Idris Elba pove občinstvu, kako preživeti Night City – megalopolis, kjer se soočite z nevarnimi kriminalci, skorumpiranimi politiki in močnimi trgovci z orožjem. Napovednik je sestavljen iz akcijskih posnetkov v živo in izrezkov igranja, ki poudarjajo visokooktansko igranje dodatka Phantom Liberty.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – napovednik

Akcijski napovednik v živo “All In” je režiral Mike Diva, ki je pred tem sodeloval s CD PROJEKT RED pri glasbenem videu Run the Jewels “No Save Point”, ki promovira Cyberpunk 2077. Režiral je tudi posnetke za izvajalce, kot sta Doja Cat in Lil Nas X in serijo skečev za Saturday Night Live, vključno z viralnim “HBO Mario Kart Trailer”.

Napovednik akcije v živo vsebuje tudi pesem, ki jo izvaja sam Idris Elba, ki jo je mogoče najti tudi na radiu Darkstar Radio – novi radijski postaji, ki je bila dodana igri Cyberpunk 2077 kot del brezplačne posodobitve igre 2.0.

Phantom Liberty, vohunska razširitev Cyberpunk 2077, prihaja na Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC in GeForce Now 26. septembra 2023. Igralci prevzamejo vlogo V-ja, kibernetsko izboljšanega plačanca za najem, ki je potegnjen v svet vohunov in političnih spletk, pridruži pa se mu speči agent Solomon Reed, ki ga igra Idris Elba.

sorodno

najnovejše