1.9 C
Ljubljana

Cross Tails za Nintendo Switch, PS5/PS4, Xbox: Izdana demo različica!

Objavljeno:

KEMCO ponosno oznanja izdajo demo različice Cross Tails za konzole Xbox, vključno z napravami Xbox Series X|S, Xbox One in Windows, PlayStation 5 / PlayStation 4 in za družino sistemov Nintendo Switch. Demo različica je na voljo brezplačno. Demo je na voljo tudi na Steam.

Cross Tails – Pregled

Potopite se v navdušujočo zgodbo Cross Tails, taktično strateško igro vlog, postavljeno v vojno opustošen svet. Več kot desetletje se spopadata pasje kraljestvo Ranverfurt in mačja republika Hidiq, njuno globoko zakoreninjeno sovraštvo pa je vrezano v spomine njunih ljudi. Zdaj se boste kot igralec poglobili v zgodbeno zasnovan zaplet, ki ga lahko igrata obe strani in na koncu razkrije skrivnosti tega konflikta in vpliv zlovešče tretje sile.

Sodelujte v postopnih bitkah na odru 3D četrtinskega pogleda, pri čemer strateško izkoristite teren in orientacijo likov. Z veliko paleto likov, od katerih ima vsak svoj razred, izkusite svobodo razvoja likov s spremembami razredov, drevesi spretnosti in izbiro vere. Sprostite potencial več kot 30 razredov, od močnih vitezov do spretnih lokostrelcev, ter okrepite orožje in oklepe z močnimi runimi kamni.

Oblikujte usodo dveh narodov v igri Cross Tails, kjer se očarljivo pripovedovanje sreča z intenzivnim taktičnim bojem!

Demo pregled

  • Igrate lahko do konca 6. poglavja zgodbe ‘Republic of Hidiq’.
  • Ne morete izbrati ‘Free Battles’, razen za glavno zgodbo.
  • Izberete lahko stopnjo težavnosti igranja.
  • Shranjenih podatkov ni mogoče prenesti v polno različico igre.
Cross Tails – napovednik

sorodno

najnovejše