1.7 C
Ljubljana

UNDYING bo izšla 17. oktobra

Objavljeno:

Pripravite se na ultimativno izkušnjo preživetja zombijev, ko Skystone Games in Vanimals 17. oktobra ponosno izdata težko pričakovano popolno izdajo igre “UNDYING“! Pripravite se na epsko potovanje skozi apokalipso, kjer nezlomljiva vez med materjo in njenim sinom postane temelj preživetja. UNDYING je na voljo v trgovinah Steam in Epic Game Store, v začetku leta 2024 pa bo na voljo tudi na Nintendo Switch, sledile pa bodo tudi izdaje na drugih platformah.

UNDYING – napovednik

“UNDYING” splete navdušujočo pripoved in igralce potopi v srce parajočo zgodbo Anling in Codyja, ko preživita neusmiljeno plimo nemrtvih. V tekmi s časom se morata boriti s hordami zombijev, iskati vitalne zaloge in izdelati osnovna orodja za pobeg. Ko se soočita z bližajočo se temo, njuni zadnji skupni trenutki postanejo pretresljiv dokaz trajne moči družine.

Čakanja na “UNDYING” je skoraj konec in čaka vas svet preživetja, bojevanja in čustvenega pripovedovanja zgodb. Označite si koledarje za 17. oktober in se pripravite na skok z glavo v novo raven preživetja zombijev, ki bo preizkusila vašo pamet, strategijo in čustveno odpornost. Boste kos izzivu?

sorodno

najnovejše