1.7 C
Ljubljana

Resident Evil 4 DLC Separate Ways danes stopi v akcijo

Objavljeno:

Separate Ways, težko pričakovan DLC za kritiško hvaljeno Resident Evil 4, je zdaj na voljo za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S in osebne računalnike prek Steama. Separate Ways razkriva plat zgodbe Ade Wong, ki sledi skrivnostnemu agentu na tajni misiji, ki se prepleta z iskanjem pogrešane predsednikove hčerke Leona S. Kennedyja. Adina pustolovščina ponese akcijo grozljivk preživetja Resident Evil 4 v vznemirljive višine z novo mehaniko igranja, ki zagotavlja še bolj razburljivo in hitro izkušnjo.

Poleg prihoda DLC-ja Separate Ways je danes na voljo nova vsebina za The Mercenaries. Ta brezplačna posodobitev za priljubljeni dodatni igralni način je zdaj na voljo vsem lastnikom Resident Evil 4 in pozdravlja Ado Wong in njenega razvpitega delodajalca Alberta Weskerja na seznamu igranih likov.

Resident Evil 4 Separate Ways – napovednik

Separate Ways na novo predstavlja in nadgrajuje dodatno vsebino iz izvirne igre, da zagotovi razširjeno novo avanturo. Zgodba prikazuje skrivnostno Ado Wong, ki se infiltrira v evropsko vas, ki jo nadzorujejo Los Iluminados, po ukazu Alberta Weskerja, da bi zasegla najtemnejšo skrivnost skupine: močno snov, znano kot “jantar”. Ta nevarna naloga pripelje do nepričakovanega ponovnega srečanja z Leonom S. Kennedyjem, ki predstavlja drugo perspektivo na pripoved igre, ki odgovarja na dolgotrajna vprašanja iz glavne kampanje. Adino prikrito potovanje poteka vzporedno z Leonovo reševalno operacijo in raziskuje mračne dogodke, ki se odvijajo v zakulisju, ter razkriva celoten obseg zgodbe.

Navdušujoče igranje Resident Evil 4 se vrača v Separate Ways in daje igralcem moč, da premagajo grozote, ki jih čakajo z natančnim strelnim orožjem, intenzivnim bojevanjem z noži, prikritimi napadi, zaključnimi potezami in še več. Separate Ways uvaja tudi novo funkcijo, ki dvigne hitro dogajanje v igri na povsem novo raven. Ada lahko zdaj vihti svojo značilno bitko Grappling Gun, da razgradi sovražnikovo obrambo in začne z razdaljo v bližnjih bojih. To vsestransko orodje lahko uporablja tudi za prečkanje ogromnih razdalj in premagovanje ovir, ki bi sicer bile nepremagljive.

sorodno

najnovejše