1.7 C
Ljubljana

Vaše življenje kot alkimist se začne zdaj – Moonstone Island je danes izšla na Steamu

Objavljeno:

Ali ni čas, da pobegnete od vsega? Neodvisni razvijalec Studio Supersoft in založnik Raw Fury sta izdala Moonstone Island, življenjsko simulacijo zbiranja bitij, postavljeno v barvit odprt svet, poln več kot 100 otokov za raziskovanje. Preživite eno leto stran od doma med oblaki – sklepajte prijateljstva, kuhajte napitke, ukrotite divje žgane pijače in preizkusite moč svoje skupine duhov v srečanjih s kartami, da postanete pravi alkimist. Igra je zdaj na voljo za PC, Mac in Linux prek Steama za 19,99 USD|19,50 EUR|16,75 GBP, z 10-odstotnim popustom ob lansiranju za omejen čas!

Moonstone Island – napovednik

Igralci lahko zgrabijo tudi zbirateljsko izdajo igre Moonstone Island za 29,72 USD|29,64 EUR|25,09 GBP, ki vključuje celotno osnovno igro, njeno uradno umetniško knjigo in OST ter paket “Delightful Little Comforts DLC Pack”, ki vključuje elegantno zunanjost hiše in štiri okraske za vaš dom, ki jih lahko izdelate: rumeni stol s sedežno garnituro, vijolično preprogo, stensko dekoracijo z luno in zvezdami in sliko dvigajočega se mesečevega kamna. Ti izdelki so na voljo za nakup ločeno tudi na Steamu.

V vaši vasi je tradicija, da se mladi alkimisti odselijo od doma na nov otok na nebu, da dokončajo svoje usposabljanje. Oboroženi z ekipo naravnih žganih pijač, napitkov in s pomočjo prijateljev, ki jih boste srečali na poti, boste raziskovali starodavne templje, nevarne ječe in raznolike biome, da se izkažete kot pravi alkimist in odkrijete skrivnost Moonstone Island.

Po navdihu klasik Studia Ghibli, kot so Kiki’s Delivery Service, Castle in the Sky in druge, vas Moonstone Island popelje v čarobni svet, poln čudovitih bitij, likov in čarov, ki jih morate odkriti. Na tej poti boste osvojili nove spretnosti, pridelali lastne pridelke in si ustvarili nov dom v oblakih!

sorodno

najnovejše