1.7 C
Ljubljana

Postapokaliptična RPG Space Wreck prejme napovednik zgodbe

Objavljeno:

Pahris Entertainment, duo s sedežem v Latviji, razkriva napovednik zgodbe njihove postapokaliptične RPG Space Wreck. Videoposnetek prikazuje razpoloženjsko okolje igre – opustošeno vesoljsko postajo 20 let po velikem konfliktu – in pripravi vašo misijo iskanja čipa za gorivo.

Igralci bodo zelo kmalu izkusili nelinearni zaplet igre in videli posledice svojih dejanj – Space Wreck bo izšla 10. oktobra 2023.

Space Wreck – napovednik

Space Wreck je namerno kratka, a presenetljivo obsežna RPG, ki podpira več stilov igranja, vključno s popolnoma nesmrtonosnimi potmi. Da bi dosegli to vizijo, so razvijalci eno leto izpopolnjevali mehaniko Space Wreck prek zgodnjega dostopa v Steamu, kjer je igra pred popolno izdajo zbrala zelo pozitivno oceno 87% igralcev.

O Space Wreck

Navdihnjena s klasičnimi in priljubljenimi izometričnimi RPG-ji, je Space Wreck zahtevna igra vlog, ki se dogaja na pusti vesoljski postaji 20 let po velikem konfliktu zaradi rudarjenja asteroidov. Igra vsebuje staro šolo taktičnega poteznega boja z akcijskimi točkami, metanjem kock in gibanjem na podlagi mreže.

Igranje vlog je najpomembnejši del igre Space Wreck. Lahko postanete, kdor želite, igrate, kakor želite. Bodite uglajen govornik, zahrbten heker, prepirljiv nasilnež ali kdorkoli drug – izbira je vaša. V vsaki situaciji vedno obstaja več načinov za reševanje težave. Pristop, ki ga boste izbrali, je povezan z veščinami in zmožnostmi vašega lika – izkoristiti boste morali svoje prednosti in odpraviti slabosti. Ne morete nekoga prepričati, da bi vam pomagal? Vdrite v njihov računalnik in najdite nekaj, s čimer bi jih lahko izsiljevali. Ali pa jih takoj požeparite in našli boste vse, kar ima lik v svojem inventarju. Boj je 100% neobvezen, tako da lahko dokončate Space Wreck, ne da bi koga ubili. Ali pa lahko ubijete vsako osebo, ki jo najdete – tudi najbolj bistvene like. Odvisno je od vas.

Tipična naloga Space Wreck bo imela od 3 do 8 edinstvenih načinov za dokončanje. Zemljevid igre je čim bolj odprt (ne pozabite, da ste na nasedli vesoljski ladji!). Vaš pristop do likov, nalog in vrstni red, v katerem dokončate lokacije, bo sprožil različne dogodke in vodil do različnih koncev. V vesolju vas nihče ne more slišati, kako se mučite nad svojimi odločitvami.

sorodno

najnovejše