10.7 C
Ljubljana

Legendarni ritemski platformer BIT.TRIP se vrača kot BIT.TRIP RERUNNER

Objavljeno:

Choice Provisions (prej znan kot Gaijin Games) je danes objavil Steam izdajo BIT.TRIP RERUNNER + RUNNER MAKER – ljubezensko pismo svoji priljubljeni franšizi BIT.TRIP. Ritemska platforma, ki je vse skupaj začela, se je vrnila z novo mehaniko, vizualnimi elementi, ki jih poganja Unreal 5, in UBIJALNIM zvočnim posnetkom, ki ga navdihujejo najgloblji rezi franšize.

BIT.TRIP RERUNNER + RUNNER MAKER – napovednik

Prvič je Choice Provisions v igro vključil tudi uradni urejevalnik ravni: RUNNER MAKER – ki igralcem omogoča, da ustvarijo in delijo vse bolj zahtevne ravni po meri z oboževalci BIT.TRIP po vsem svetu. S programom RUNNER MAKER je natančna nastavitev ovir in oblikovanje igranja, ki temelji na utripih, povsem enostavno, da zagotovite nešteto, osupljivo raznolikih stopenj BIT.TRIP RERUNNER. Pravzaprav je bila skoraj vsaka posamezna stopnja poslane igre zgrajena z RUNNER MAKER!

Ne glede na to, ali igralci uživajo v vnaprej načrtovanih ravneh v BIT.TRIP RERUNNER ali se podajo v uporabniško ustvarjeno vsebino, kombinacija ritmičnega igranja, retro-navdihnjenih vizualnih elementov in nalezljivega zvočnega zapisa chiptune povzroči nepozabno igranje, ki ga je težko odmisliti. BIT.TRIP RERUNNER, razvit s pomočjo brazilskega podjetja Gamecraft Studios, spretno preizkuša reflekse igralcev in nagrajuje njihovo ustvarjalnost – vključno z okusnim prikimavanjem velikanom BIT.TRIP.

BIT.TRIP RERUNNER + RUNNER MAKER je zdaj na voljo na Steamu za samo 15,99 $ – z 20% popusta. 26. septembra se bo igra vrnila na prvotno maloprodajno ceno 19,99 USD. Verzije za konzole so na obzorju – zato ostanite z nami!