23.2 C
Ljubljana

Vaša kokoš je pogrešana, ni časa za izgubljanje!

Objavljeno:

RedDeer.Games, neodvisni razvijalec video iger in založnik, specializiran za objavo iger za konzolo Nintendo Switch, je objavil datum izida enega od svojih naslovov – Freaky Trip. Igralci se bodo 6. oktobra odpravili na reševalno misijo svojega ljubljenega kokapuja.

Freaky Trip – napovednik

Freaky Trip je ugank polna humorna igra pokaži in klikni, postavljena v živahen pravljični svet, kjer nič ni tako, kot se zdi. Nadrealne uganke, nori humor in izjemni izzivi čakajo v tej resnično nenavadni pustolovščini.

Salcy, fantastično malo bitje in njegov najboljši prijatelj – ljubki kokapu, sta bila vedno neločljiva. Vse do nekega usodnega dne, ko Salcy odkrije, da je pernati dojenček izginil.

Tam se začne dogajanje v igri in igralci se podajo na naslovno Freaky Trip – čudaško in včasih popolnoma absurdno reševalno ekspedicijo, da bi našli pogrešano kokoš.

Podivjana ekspedicija v iskanju izgubljenega piščanca se bo odvijala na 14 ročno narisanih lokacijah. Vsaka od njih je popolnoma drugačna, a vseeno podobno bizarna, z nič manj bizarnimi domačini, ki bodo skušali Salcyju (ali pa tudi ne zares) pomagati pri iskanju prijatelja. Celotno potovanje bo spremljala fantastična, energična glasba.

Freaky Trip bo na voljo na Steamu in konzoli Nintendo Switch po vsem svetu od 6. oktobra letos.