17.2 C
Ljubljana

Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition (PC)

Objavljeno:

Pametno načrtujte svojo naslednjo potezo, vsaka dodatna kombinacija lahko naredi razliko! Ne glede na to, ali sodelujete sami ali v dvoje, na spletu ali brez povezave, kombinirajte svoje enote, da premagate svoje sovražnike v tej dokončni izdaji igre Might & Magic: Clash of Heroes!

Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition je potezna strategija, ki je v svoji navadni… originalni inačici izšla 22. septembra 2011, ta definitivna edicija pa je izšla 20. julija letos. Je mešanica ugank, strategije in igranja vlog, v kateri morate načrtovati vsako svojo potezo ter s kombinacijami napadov premagati vaše nasprotnike. Svoje heroje in pošasti boste nadgrajevali, da boste lahko zadali vedno bolj uničujoče napade sovražnikom, strateško premlevanje pa vam bo pomagalo voditi svojo posadko k zmagi.

Originalno verzijo igre so razvili razvijalci Capybara Games, ta, katero ocenjujem, pa vključuje vse izdane dodatke, osvežene portrete likov in druge izboljšave, ki naredijo igranje lažje oziroma prijetnejše. Igra se dogaja štirideset let pred dogodki igre Heroes of Might & Magic V in pripoveduje zgodbo o petih herojih petih različnih regij. Vsak izmed herojev mora ubrati svojo nevarno pot, rasti v moči, razkriti demonske namere in končno rešiti svet pred totalnim uničenjem.

Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition

Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition je, kot že omenjeno, edinstvena mešanica žanrov, v kateri morate biti ustvarjalni in vedno korak pred vašimi nasprotniki. Več kombinacij, ki jih boste zadali, večjo škodo bodo vaši nasprotniki tudi utrpeli. Vodili boste lastno vojsko, katero morate skrbno načrtovati z razporejanjem števila vaših enot, artefaktov in urokov vašega heroja – popolna kombinacija le-teh pa vas bo vodila do zmag. Spotoma boste postajali močnejši, saj boste z vsako bitko pridobili točke izkušenj, s katerimi boste lahko nadgradili vašega heroja in njegove lastnosti.

Igra ponuja tako eno-igralsko kot več-igralsko izkušnjo. V eno-igralski boste preizkusili vaše taktične sposobnosti v zgodbenem načinu, ki traja več kot dvajset ur igranja. Potovanje skozi zgodbo ne bo lahko, vendar se boste morali potruditi in rešiti svet pred uničenjem. Več-igralsko igranje ponuja 1v1 in 2v2 bitke, v katere se lahko podate proti drugim igralcem ali pa igrinim botom. Igrate lahko tako lokalno kot preko spleta, bistvo igre pa ostaja enako – vodite vašo posadko do samega vrha.

Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition pa poleg same igre vključuje tudi igrin dodatek I Am the Boss, v katerem lahko stopite na stran sovražnikov in igrate kot eden izmed štirih hudobnežev igre v vseh načinih igranja, razen kampanje. Vključen je tudi na novo ustvarjen več-igralski šef, Euny the Archdruid.

Igra je na voljo preko računalniške platforme Steam za 17,99€, po enaki ceni pa jo lahko kupite tudi v trgovini PlayStation Store za konzolo PlayStation 4.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Cosmocover.

Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition
Pametno načrtujte svojo naslednjo potezo, vsaka dodatna kombinacija lahko naredi razliko! Ne glede na to, ali sodelujete sami ali v dvoje, na spletu ali brez povezave, kombinirajte svoje enote, da premagate svoje sovražnike v tej dokončni izdaji igre Might & Magic: Clash of Heroes! Might...Might & Magic: Clash of Heroes - Definitive Edition (PC)