14.9 C
Ljubljana

Prikupen, a smrtonosen roguelite AK-xolotl je zdaj na voljo za osebne računalnike in konzole

Objavljeno:

Playstack in 2Awesome Studio z veseljem uradno oznanjata, da je AK-xolotl, najbolj srčkana, najbolj smrtonosna in EDINA roguelike streljačina od zgoraj navzdol, ki vključuje aksolotle z AK-jem, zdaj na voljo za osebne računalnike in konzole.

AK-xolotl – napovednik

AK-xolotl je trenutno na voljo za 18,99 USD na Steamu, PlayStationu, Xboxu in Nintendo Switch!

Poiščite jajca Axolotl in vzgojite nove zmogljive Axolittles tako, da jih spremenite v visoko specializirane male stroje za ubijanje. Dvignite njihovo ognjeno moč na višjo raven tako, da pripravite obilne obroke, ki bodo določili, katera nasilna nagnjenja bodo podedovali. Ne pozabite, prehranjevalna veriga je le predlog!

O AK-xolotl

Najbolj prikupna, najbolj smrtonosna in EDINA roguelike streljačina od zgoraj navzdol z aksolotli z AK-jem. Prebijte si pot skozi živalsko kraljestvo z arzenalom odbojnih pušk, mogočnimi okrepitvami in celo zberite vojsko aksolotlov.

Čeprav je ljubek na videz, je Axolotl zelo vroč in bo sestrelil vse, kar bo stalo med njim in njihovim naslednjim obrokom. Prebijte pot skozi različne biome in osvojite naključno ustvarjene sobe s podlim šefom na koncu vsakega bioma.