21.6 C
Ljubljana

Com2uS se danes dviga v nebo s Strikers1945: RE, posodobljeno mobilno prenovo klasične arkadne strelske igre

Objavljeno:

Com2uS je lansiral Strikers1945: RE, uradno licencirano preoblikovanje Psikyove arkadne letalske strelske igre “Strikers 1945”, v App Store za iPhone in iPad ter Google Play za naprave Android. Posodobljena izkušnja, ki bo navdušila ljubitelje klasičnega žanra in tiste, ki so novi v franšizi, prinaša zabavo arkadne streljačine v mobilne naprave skupaj z izboljšano pikčasto grafiko, igranjem, izzivi, dnevnimi misijami in še več.

V igri Strikers1945: RE se bodo igralci povzpeli v nebo, da bi sestrelili svoje sovražnike in se izognili jurišu prihajajočih napadov. V vsaki misiji in prek nadgrajenega načina izziva si lahko igralci prislužijo prilagodljive veščine napada in podpore, ki jih lahko uporabijo skozi igro in se podajo v vse bolj zahtevne bitke za še večje bitke. Dnevne misije ponujajo igralcem več načinov za pridobivanje veščin in nadgradenj, hkrati pa krepijo njihove manevre izogibanja, ko se poskušajo izogniti nenehnemu navalu sovražnikovih napadov.

Poleg izboljšanih vizualnih elementov in igranja lahko igralci odklenejo tudi nadgrajeni arzenal priljubljenih letal Strikers 1945 III, vključno z Harrierjem, Phantomom, Super Hornetom, Nighthawkom, Raptorjem in X-36. Igralci se lahko odločijo, da bodo opravili stopnje z uporabo sistema stopnjevanja, kjer lahko sami izberejo svoje veščine s pridobljenimi EXP ter si prizadevajo nadgraditi svoje letalo in komponente.

Strikers1945: RE podpira 10 jezikov, vključno s korejščino, angleščino, japonščino, nemščino, francoščino, portugalščino, tajščino in vietnamščino.