10.7 C
Ljubljana

Podajte se na epsko pustolovščino s Hyperdrive Inn – znova in znova

Objavljeno:

Podajte se na izjemno potovanje v srce skrivnosti s Hyperdrive Inn, očarljivo indie pustolovščino, ki na novo definira meje interaktivnega pripovedovanja zgodb. Horsefly Games s sedežem na Finskem obljublja, da bo ponudil igro, ki bo na novo definirala način razumevanja interaktivne pripovedi.

Resničnost se prepleta z nadrealističnim, ko se podate v neskončne hodnike Hyperdrive Inn, neskončnega hotela. Ta pokaži in klikni pustolovščina, oblikovana z veliko pozornostjo do podrobnosti, ponuja edinstveno zlitje naključno izbrane vsebine, pretresljive pripovedi in osupljivih avdiovizualov.

Hyperdrive Inn – napovednik

IGRALNOST

V Hyperdrive Inn je vsako igranje povsem nova izkušnja. Za razliko od vsega, kar ste že srečali, ta igra uspeva z naključno izbrano vsebino in vrednostjo ponovnega igranja. Za vsako igranje je vsebina naključno izbrana, kar zagotavlja, da nobeno potovanje ni enako. Odkrijte skrivnosti neskončnega hotela, brezmejnega zatočišča, ki lahko sprejme neskončno število gostov.

Vaša naloga je, da poiščete svojega skrivnostnega očeta, gospoda Hilberta, ki je izginil v zraku, potem ko je sprožil kataklizmični niz dogodkov, ki grozijo, da bodo razvozlali samo resničnost. Raziščite neskončni hotel. rešite zapletene uganke in se potopite v pripoved, ki zadene človeško struno sredi fantastičnega. Med krmarjenjem po tem vedno večjem hotelu, ki odseva zapleteno tapiserijo naše družbe, se boste soočili s temami, kot so brezmejna rast, prenaseljenost in okoljski pretresi.

Igra je predvidena za izid oktobra 2024 za PC.