13.5 C
Ljubljana

Zgodnji dostop Railgunners se bo začel 25. septembra!

Objavljeno:

Expresso Studios, ki so prav tako odgovorni za Spooky Station in Nami, bodo izdali Railgunners, strelec, zgrajen na zelo prilagodljivih težavnostnih stopnjah, navdihnjen z arkadnimi klasikami iz 90-ih, vendar neomejen z žanrskimi stereotipi, ki ponuja novo izkušnjo za ljubitelje shmupov in prijazno odskočno desko za nove igralce.

Railgunners naj bi bila skok v žanr shoot’em up, a tudi zabaven ponovni izziv za veterane, glavna mehanika je zgrajena tako, da igralci ostanejo v ofenzivi, se učijo upravljati sovražnikove vzorce, medtem ko delajo škodo, da napredujejo.

Vsaka stopnja nagradi igralca z novimi orodji za prilagoditev njihovega sloga igre, tako da lahko izkušnjo oblikuje po svojih željah. Modifikacije za lažje upravljanje z energijo, poškodbami rezervoarjev ali manipulacijo dinamike tveganje/nagrada ter orožja za spopadanje s specifičnimi kombinacijami sovražnikov ali hitrim poškodovanjem močnih sovražnikov.

S pravilnim načrtovanjem lahko igralci začetniki potencialno nasilno prisilijo nekatere odseke, medtem ko se učijo mehanike, s čimer se izognejo frustraciji, da bi morali obvladati igro, da bi jo dokončali, tako da lahko naslednjič uporabijo nabrane izkušnje in ciljajo na višje rezultate ter eksperimentirajo z različnimi stili igranja.

Zaradi naključnih pojavov sovražnikov je vsak tek divje drugačen, kar preprečuje igralcem, da bi si zapomnili izbire, kar ustvarja privlačno in zabavno izkušnjo vsakega teka, tudi na lažjih stopnjah.

Railgunners – napovednik