23.2 C
Ljubljana

The Troop se mobilizira za izid 10. oktobra

Objavljeno:

PLA Studios in Giant Flame z veseljem sporočata, da bo njuna potezna taktična igra The Troop zaključila z zgodnjim dostopom 10. oktobra 2023. Zgodovinsko natančen naslov 2. Svetovne vojne se je aktivno odzval na številne povratne informacije igralcev, odkar je izšel v zgodnjem dostopu leta 2021 in bo vključeval številne nove funkcije ob popolni izdaji na osebnih računalnikih.

The Troop – napovednik

Zjutraj 6. junija 1944 so zahodni zavezniki začeli največjo pomorsko invazijo v zgodovini vojskovanja. Dan D bi označil začetek hude kampanje za boj proti severozahodni Evropi nemškemu nadzoru. V naslednjih mesecih bodo starodavna polja, kmetije in vasi služile kot bojišče za nova, smrtonosna orožja, ki bodo postala legendarna.

Rojena iz vseživljenjske strasti do zgodovine 2. Svetovne vojne in poteznih iger, The Troop spremlja kampanjo britanskih in kanadskih sil, ko se soočijo z nemškimi Heerji in SS v Normandiji. Prevzemite poveljstvo nad pehoto, motoriziranimi in oklepnimi enotami v obupanem taktičnem postopnem boju proti nasprotniku z umetno inteligenco, ki je izzivalen in nepredvidljiv, a pošten in zmotljiv.

The Troop zajema najboljše tradicije klasičnega namiznega vojnega igranja v kombinaciji z interaktivnostjo in vznemirljivostjo, ki ju ponuja digitalni format. Imate popoln nadzor nad dejanji svojih enot; tanki ne bodo razkrili svojega šibkega bočnega oklepa z nepričakovano potjo, skrite puške ne bodo razkrile svojih položajev s prezgodnjim streljanjem, pehota ne bo bežala nerazložljivo, ko je zmaga oddaljena nekaj junaških korakov. Lahko si vzamete čas… morebitne napake pa so vaše in samo vaše!

The Troop bo izšla na osebnih računalnikih prek Steama 10. oktobra 2023 za 39,99 $, 30,99 £ in 33,99 €.