‘Soulknight Survivor’, ki prihaja na računalnike prek Steama, vas izziva, da zbirate duše iz hord nevarnih sovražnikov

Neodvisni razvijalec iger Stefan Elser, ki izdaja kot SE Development, s ponosom oznanja 1. december kot uradni svetovni datum izida za svojo prihajajočo akcije polno roguelite slasher igro Soulknight Survivor. Igra, ki prihaja na osebne računalnike prek Steama, je najambicioznejši naslov razvijalca doslej in vas izziva, da se borite proti hordam sovražnikov in zberete njihove duše, da pridobite posebne napade moči duše v sovražnem okolju.

Soulknight Survivor – napovednik

Soulknight Survivor je polna vsebine in vznemirljivih funkcij, kot je možnost izdelave nove zmogljive opreme in nadgradnje zgradb v vašem domačem mestu. Na voljo je pet zemljevidov, ki jih morate obvladati, vsak traja 30 minut igranja, svoje orožje pa lahko usmerite v vse smeri z miško ali desno palico na igralnem ploščku. Duše, ki jih zberete, lahko dvignejo vašo protagonistko in se ne uporabljajo samo za polnjenje vrstice moči duše in odklepanje močnih napadov znotraj območja. Uporabljajo se lahko tudi za dolgoročno izboljšanje vaše vzdržljivosti, moči, zdravja in regeneracije vzdržljivosti. Sovražniki odvržejo naključne skrinje s plenom z okusnimi viri in postopkovno ustvarjenim orožjem ter oklepi. V kovačnici lahko izdelate močno orožje in oklep z zbranimi viri, kot so baker, zlato, železo in les; izboljšajte svojo kovaško spretnost, da postanete kovaški mojster!

Soulknight Survivor vključuje na desetine dosežkov, ki jih je treba zbrati, vsako stopnjo v igri pa je mogoče igrati v štirih težavah. Višja kot je težavnost, večja je vaša možnost za boljši plen. Poleg tega ima vsaka težavnost štiri medalje za preživetje 5, 10, 20 in 30 minut.