21.6 C
Ljubljana

Limited Run Games vas vabi, da razkrijete skrivnost kozmičnih ovir z Another Crusade!

Objavljeno:

Limited Run Games, prvovrstni založnik fizičnih iger in del Embracer Freemode, je danes objavil, da se Another Crusade, popolnoma nova platformna RPG pustolovščina za osebne računalnike in konzole, ki jo je razvil Dragon Vein Studios, začne 15. septembra; s prednaročili in stranmi trgovin danes.

V Another Crusade se tradicionalne potezne RPG borbe zlijejo s platformskimi in akcijsko-pustolovskimi elementi ter igrajo v 3D izometričnem svetu, prežetem z liki, nalogami in komedijo.

Z zasedbo prisrčnih likov, smešnim scenarijem in pustolovščinami za vsakim vogalom so Rai Reysend in njegovi nori tovariši zadolženi, da odkrijejo skrivnost kozmičnih ovir, ki se skrivnostno pojavijo, potem ko je na kopno deževalo ogromno meteorskega dežja.

Z očarljivo estetiko, ki posnema videz 3D lesenih lutk, je Another Crusade enostavno označiti za nežno pustolovščino, vendar naj vas ne zavede! Igralci bodo morali priklicati svoje RPG veščine, ko bodo izvajali močno magijo s poteznim bojem, izvajali ukaze z natančnim časovnim razporedom in reševali pretkane uganke za dokončanje nalog. S kopico skrivnosti za raziskovanje in akcijo za vse starosti, Another Crusade obljublja epsko pustolovščino, polno zakladov in izdaje!

Another Crusade, ki so jo razvili Dragon Vein Studios in bodo izdali Limited Run Games, digitalno izide 15. septembra in bo na voljo na Steam, PS4, PS5, Xbox in Nintendo Switch.

Another Crusade – napovednik