21.6 C
Ljubljana

Zombie Co-Op FPS Projekt Z: Beyond Order razkriva grozljiv nacistični eksperiment v novem napovedniku

Objavljeno:

Založnik Modus Games in razvijalec 314 Arts sta danes izdala napet, osupljiv novi napovednik za Projekt Z: Beyond Order, atmosferski zombie co-op FPS po nadrealističnem alternativnem scenariju v 2. Svetovni vojni. Predvidena je za lansiranje na osebnih računalnikih, PlayStation 5 in Xbox Series X|S.

Napovednik je bil premierno prikazan kot del Fear Festa, dogodka, ki slavi svet grozljivk, hkrati pa osvetljuje najbolj obetavne in pričakovane prihajajoče grozljivke. Po strmoglavljenem pristanku vojaka na skrivnostnem otoku pod nadzorom nacistov se začne boj za preživetje z visokimi vložki, ki bo zahteval grozljive, neprizanesljive bitke proti nemrtvim:

Projekt Z: Beyond Order – napovednik

Projekt Z: Beyond Order spremlja raznoliko posadko vojakov, vsak s svojimi edinstvenimi sposobnostmi, ko se pogumno podajo na misijo razkritja skrivnosti neizrekljivega nacističnega eksperimenta na bujnem, oddaljenem otoku. Odkrijte prikrite sheme, povezane in nepovezane s “Projekt Z” – načrtom, ki so ga oblikovali nacisti, da bi zombije spremenili v orožje, da bi preusmerili vojno v svojo korist.

Projekt Z: Beyond Order, ki je že privabila predano bazo oboževalcev po razkritju kot del februarske napovedi časovnega načrta družbe Maximum Entertainment, bo imela ob lansiranju obsežen nabor funkcij. Zgradite in prilagodite svoje skrivališče, izdelujte in nadgrajujte orožje, zaposlite zaveznike, izberite svoje misije glede na zgodbo vašega lika, rešujte občasne uganke, poiščite skriti plen in se seveda borite s hordami nemrtvih v več načinih.