13 C
Ljubljana

Ste pripravljeni odkriti čudno resnico? Desolatium prihaja na konzole oktobra

Objavljeno:

Potem, ko je pred tem objavil vznemirljiv napovednik, SOEDESCO potrjuje datum izida Desolatium. Igra bo fizično in digitalno izšla na PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One in Nintendo Switch 27. oktobra 2023.

Na podlagi dela H.P. Lovecraft

Kot mnogi ljubitelji grozljivk vedo, je H.P. Lovecraft slaven avtor, ki je bil začetnik kozmične grozljivke in raziskuje ranljivost človeštva pred starodavnimi zlobnimi silami. Njegove srhljive, psihološke zgodbe so vgrajene v Desolatium, ko naletite na nezemeljska bitja, skrivnostne kulte in grozljive resnice.

Odkrijte nezemeljska bitja

Te pošastne entitete pogosto kljubujejo običajnim opisom, saj združujejo tuje značilnosti in vznemirljive oblike. So starodavna in mogočna bitja, ki jih človek ne razume. Te pošasti utelešajo občutek nepomembnosti in groze ter prikazujejo ranljivost človeštva pred nerazumljivimi silami. Boste imeli vse, kar je potrebno, da jih ustavite?

Nagrajena grafična pustolovščina

Desolatium, ki ji je PlayStation podelil nagrado “Najbolj inovativna igra”, je Desolatium še nikoli videna grozljivka, ki zajema srhljivo grozo, po kateri je znan Lovecraft, in je polna vznemirljivih skrivnosti, ki jih je treba rešiti.