17.2 C
Ljubljana

King’s Bounty II danes prihaja na Xbox Series X in PlayStation 5

Objavljeno:

Poslušajte! Fulqrum Publishing in Prime Matter napovedujeta, da bo 7. septembra na Xbox Series X|S in PlayStation 5 na voljo izboljšana različica igre King’s Bounty II. Ta izboljšana različica taktične potezne RPG ima dinamično 4K (samo na Xbox Series X in PlayStation 5), 60 FPS, hiter čas nalaganja in izboljšano zmogljivost.

Na svet Nostria se spusti tema. Zarote, sabotaže in nekromancija zasenčijo deželo. Okraji zahtevajo svojo neodvisnost, razbojniki tavajo po ulicah in govorice o Blightovi ogromni moči se pojavljajo kot šepet v temi. Stari kralj Klavdij je bil zastrupljen in ne more vladati kraljestvu, njegov sin, princ Adrian, pa mora združiti razdeljene dežele, medtem ko sta njegova moč in vera na udaru. Toda morda je rešitelj – zadnje upanje kraljestva – že tukaj, da vrne udarec in končno povrne mir in red v Nostrii?

V igri King’s Bounty II igralec izbere enega od treh junakov – vsak je s svojo osebnostjo in edinstvenimi sposobnostmi – in se poda na potovanje v domišljijski svet Nostrie. Veliko je za raziskati – od novačenja, razvoja in poveljevanja lastni vojski do odkrivanja nelinearnega sveta izdaje, velikih žrtev in težkega boja za preživetje. King’s Bounty II ponuja največji odprti svet, ki ga je kdaj ustvaril 1C Entertainment, z velikimi živahnimi mesti, majhnimi zaselki, prostranimi pašniki ali zatirajočimi močvirji.

King’s Bounty II prihaja na PlayStation 5 in Xbox Series X|S 7. septembra z brezplačno nadgradnjo in združljivostjo podatkov za lastnike igre na PlayStation 4 in Xbox One.