21.6 C
Ljubljana

Crimson Tactics: The Rise of The White Banner zapustila zgodnji dostop na Steamu

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec iger Black March Studios oznanja, da je Crimson Tactics: The Rise of The White Banner zapustila zgodnji dostop na Steamu. Celotna različica igre stane 29,99 USD in ima prvi teden 20-odstotni popust.

Crimson Tactics: The Rise of The White Banner je potezna taktična igra vlog, postavljena v srednjeveški domišljijski svet in razkriva akcijsko politično zgodbo v državi Wendalle. Izkusite usodo kraljestva skozi življenja likov, ki jih povezujejo želja, usoda in propad.

Crimson Tactics: The Rise of The White Banner je močno pod vplivom iger, kot sta Final Fantasy Tactics in Tactics Ogre. Prinaša nov pridih teh klasik ter nove izboljšave in dodatke k žanru taktike.

Kraljestvo Wendalle je v hudi stiski! Razklano je z različnimi ideali in preplavljeno z nezaupanjem. Obleganje vodi v državljansko vojno, državljanska vojna pa ogroža stabilnost celotnega kraljestva, saj se vsako vojvodstvo poteguje v tekmi za Wendallov prestol.

Enemu od teh vojvodin, Swozalti, vlada vojvoda Arsenio Duran, okruten in zvit mož z zloveščim načrtom, da bi pridobil višjo moč in višji položaj v kraljestvu. Zdrobi vse, ki mu stojijo na poti, a en nasprotnik se zdi izmuzljiv – majhna skupina upornikov, ki si vztrajno prizadevajo, da bi ga razkrinkali in premagali. Vendar pa vojvodova mogočna vojska počasi, a zanesljivo usmerja ta upor in počasi postaja očitno, da so mu šteti dnevi.

Tukaj se znajdete vi. Kaj boste izbrali? Kakšne odločitve boste sprejeli? Ali boste cenili življenja svojih tovarišev ali jih uporabili, kot se vam zdi primerno? Ali se boste odločili pomagati tistim v stiski ali boste pomagali sebi, ker se zdijo vaši ideali jasnejši? Karkoli izberete, bo spremenilo smer Swozalte in celotnega kraljestva Wendalle.