19.7 C
Ljubljana

The Gloom Below: Brezplačni DLC za lastnike osnovne igre prihaja 12. septembra letos

Objavljeno:

Lastniki igre The Chant – enoigralske, tretjeosebne grozljivke, akcijsko-pustolovske igre, ki se dogaja na oddaljenem zatočišču duhovnega otoka – čakajo na poslastico z izdajo novega brezplačnega DLC-ja naslednji teden.

The Gloom Below popelje igralce na naslednji korak pustolovščine, potem ko pobegnejo grozotam Glory Islanda, v globine nadrealističnega in zvitega zlitja The Gloom in fizičnega sveta.

Igralci, ki sodelujejo s prekleto družino Anton in sledijo zgodbam o ujetih kultistih, se morajo prebiti skozi nepredvidljiva srečanja in zbrati sestavine, potrebne za uničenje srca The Gloom.

Nova vsebina bo dodala dodatno izročilo, nadgrajene sposobnosti, nova orožja in tudi nekaj novih sovražnikov, prav tako pa se bo močno osredotočila na borbene in akcijske elemente igre, kar bo uporabnikom omogočilo veliko več ur grozljivega užitka.

DLC je brezplačen za vse, ki imajo osnovno igro, in bo na voljo na PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC (Steam). Vendar pa ga bo treba unovčiti ročno namesto samodejne posodobitve. Celotna navodila bodo na voljo na ustreznih straneh trgovine.

Kaj je The Chant

The Chant, ki je postavljena v duhovno zatočišče na oddaljenem otoku, vas prepriča, da poskušate preživeti proti množici prizmatičnih grozot, ki se sprožijo, ko gre ritual skupinskega petja strašno narobe in odpre portal v dimenzijo nočne more, imenovano The Gloom.

Ta dimenzija se hrani z negativno energijo in začne obnoreti vas in druge, pleni vaše lastne tesnobe in strahove ter se manifestira kot meddimenzionalna bitja: na koncu vas popelje na popotovanje psihedelične groze, kakršnega še niste doživeli.

Vendar še ni vse izgubljeno; samo z razvozlanjem skrivnosti new age kulta iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja, medtem ko krepite svoj um, telo in duha, lahko obrnete petje in se izognete večni ujetosti v temi.

The Chant – The Gloom Below – napovednik