23 C
Ljubljana

One Night: Burlesque – RedDeer.Games napoveduje novo igro

Objavljeno:

RedDeer.Games, eden največjih razvijalcev in založnikov neodvisnih iger, je napovedal prihajajočo novo lastno indie igro – One Night: Burlesque. Kriminalka v detektivskem slogu v edinstvenem noir okolju bo na voljo pozneje letos na Nintendo Switch in Steam.

One Night: Burlesque – napovednik

One Night: Burlesque je vizualna novela, v kateri se lahko igralci poglobijo v srce tarry noir zgodbe, kjer kos pavjega perja in bleščic potemni pod vplivom zločina, ki se skriva v sencah.

Igralci bodo stopili v visoke pete Hollie – vrhunske plesalke ekskluzivnega burlesknega kluba Angels Den. Na prvi pogled se zdi svet tako običajen, kot ga vsi poznamo… vendar to ni povsem res. Človeštvo ima nadnaravne sposobnosti, ki jih spravljajo obnorele, če ne uporabljajo zdravila ODDERAL, ki zatre njihove učinke.

Zgodba bo vodila skozi nepričakovan dogodek, ko Hollie s svojo telepatijo odkrije, da namerava nekdo po nocojšnjem nastopu umoriti njenega najdražjega prijatelja.

Ročno narisana grafika, ki spominja na slog noir, trije zaključki, ki so odvisni od igralčevih odločitev, očarljiv zvočni posnetek in številne skrivnosti, ki jih je treba odkriti – ta pisana paleta možnosti bo razkrita igralcem za zastorom One Night: Burlesque.

One Night: Burlesque bo na voljo na Steam in Nintendo Switch pozneje v tem letu. Datum izida igre bo objavljen naknadno.